Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket is idegesítenek mások...

Titeket is idegesítenek mások gyerekei?

Figyelt kérdés
Alapvetően gyerekszeretőnek tartottam magam, sokat bébiszitterkedtem is. De mióta van két sajátom, már a legtöbb gyerek idegesít. Pár hónapos a kicsi és akárhányszor áthívok valakit, azt érzem kb 10p után, hogy nem bírom a hangzavart, más gyerekének a "nyávogását", hisztijét, elég a sajátjaimét megfelelően kezelni, ha olyanjuk van, ha meg éppen békében elvannak, akkor csöndet akarok. Lehet a fáradtság vagy a hormonok beszélnek belőlem, de már semmi kedvem vendégeket hívni, jobban elvagyok a sajátjaimmal magunkban. Ők is tudnak fárasztóak lenni, de azt tudom kezelni. Más gyerek hisztijét, főleg ha a szülők más nevelési nézeteket vallanak, mint én, nagyon nehezen bírom elviselni. Volt nektek is ilyen időszak? Elmúlik?
2022. aug. 2. 21:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Detto, pedig mielott sajat gyerekem lett gyerekekkel dolgoztam, tobb mint 10 evig. Nagyon szerettem. Aztan miota sajatom van a tobbit csak messzirol nezem. Mondjuk igy 40 felett mar a turelmem sem olyan.
2022. aug. 3. 00:08
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem fog elmúlni. Soha nem szerettem különösebben a kicsiket, nem voltam az a babakocsi fölé tornyosuló, gyereket megcsodáló, gügyögő nő. Van már azóta egy kisfiam, aki a mindenem, de a gyerekek nagy része most is idegesít szülőstül vagy legalábbis közömbösek. Nagyon kevés olyan szülő van, aki megmarad jófejnek.
2022. aug. 3. 02:22
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem mindegyik idegesítő. A gyerekem unokatesói nem zavarnak, felőlem veszekedhetnek, hisztizhetnek, majd a szüleik eligazítják őket. Néha ha én vigyázok rájuk is, akkor jól viselkednek mindig, lefoglalom őket is, bár fárasztó, de este úgyis hazamennek. Furcsa amúgy, angyali kölykök ha nincsenek itt a szüleik, ha visszajönnek újra ördogfiokak lesznek.

A játszótéren van idegesítő kisgyerek, komolyan mondom frusztrált leszek ha a közelünkben van, igyekszem mindig lerázni, arrébb menni. Egyszerűen a természetét és a tenyérbemaszó stílusát nem tudom elviselni, ráadásul mániája hogy mindig hozzámér. Vannak emellett neveletlenek, hisztisek, az nem zavar, nem az én dolgom amíg a gyerekemmel normálisan viselkedik.

A sajátomat imádom, de mások gyerekei nem nagyon érdekelnek, sosem voltam az a jaj de szeretem az összes gyereket és megfogdosom, puszilgatom típus.

2022. aug. 3. 04:32
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

Engem jobban zavar mikor igénytelenül nevelnek egy gyereket!Van egy ismerősöm,már nem hívom őket,mert kiráz a hideg a gyerekétől.

Három éves,de a keze folyton a szájában.Úgy nyúl a kekszhez stb.Kint medencéztek,bele pisilt a medencébe,homokozóba.Be...art,levette a szaros pelenkát magárol ...stb.Egyszerűen undi.

2022. aug. 3. 05:36
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
5-ös vagyok... Szerintem engem azért nem idegesítenek a gyerekek, mert én is kicsit idegesítő voltam gyerekkoromban (legalábbis azt éreztem apám reakcióiból), és nem akarom, hogy a másik kisgyerek is azt érezze, hogy ő idegesítő, mert egy életre bennemarad (én a mai napig azt gondolom, hogy idegesítő vagyok, és nem szeret senki, és inkább így meg sem szólalok, de ha mégis, akkor rögtön megbánom.)
2022. aug. 3. 07:16
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

Én alapjáraton szeretem a gyerekek, nem a babákat, de kb totyogós kortól iskolás korig bezárólag.

1-2 gyerek idegesít, de az is inkább a neveletlensége miatt, ami ugye a szülő hibája.

2 dolog idegesít: a szándékos károkozás meg hisztizés a figyelemért és ha anyuka nem figyel a saját gyerekére. Én az a típus vagyok, aki szívesen játszik más gyerekével is a játszón, aki csoportos játékokat talál ki és bevonja az egész játszóteret. Ezeket a lányom is nagyon élvezi, mert nagyon félénk, nehezen barátkozik, így viszont segítek neki feloldódni. A gond ott kezdődik, amikor néhány szülő ezt úgy értelmezi, hogy én ott bébiszitter vagyok és 5 percre nem foglalkozna a gyerekével, inkább olvas vagy nyomja a telefont. Na most, ezek a gyerekek is vágynak figyelemre, ők is meg akarják mutatni mit építenek, ők is fel akarnak mászni a csúszdára, stb. Szívesen csacsorászuk velük is, de azért vagyok ott, hogy a lányommal foglalkozzak és nem azért, hogy más gyerekét hintáztassam és egy idő után a kicsik kiszagolják a figyelmet és teljesen rámtelepszenek, a saját lányomhoz alig tudok szólni, mert valaki mindig ott ugrál közöttünk, hogy "de rá is figyeljek" . Akármennyire is idegesítő egy ilyen pióca gyerek, nem az ő hibája, hanem az anyjáé/apjáé, mert ezek a kicsik szomjazzák a figyelmet.

2022. aug. 3. 08:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Sosem tudtam mit kezdeni mások gyerekeivel. Nagyon nagyon kevés kisgyerek van akiket kedvelek és elfogadok.

Ettől függetlenül nem volt kérdés én szeretnék e gyereket.

3 gyermekem van akiket mindennél jobban imádok. Továbbra is megválogatom mások gyerekeit, és kifejezetten rühellem mások neveletlen gyerekeit. A következetlen szülőket úgy szintén.

Nekem 3/2 sni- s, nem mindig könnyű az élet velük, így én nem vagyok hajlandó más gyerekét pesztrálni.

2022. aug. 3. 10:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Majd ráunsz a sajátokra is
2022. aug. 3. 13:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Én sosem szerettem más gyerekét, de az idegen emberekkel folytatott interakciókat sem. Magamnak való vagyok, így egy hozzám nem közel álló gyermek ricsaja, nyávogása idegesít. De pont így idegesít a small talk egy boltban.

Sosem tudtam mit kezdeni az idegen gyerekekkel, inkább irritált az, ahogyan néztek. Attól még képes voltam zavarna is jönni. De még most is. Nemrég ültem a fogorvosomnál a váróban, ahol 2 kislány ücsörgött az anyjukra várva. 6-8 évesek lehettek. Meredt szemekkel bámultak, majd összesúgtak valamit, szinte tuti hogy rólam. :D Zavaró volt.

A fiacskámat imádom. Ennek ellenére néha ő is idegesít, amikor előhozza a rigolyáit alvás, evés, suliba indulás terén. 7 éves.

2022. aug. 4. 03:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Fuu nálunk is van a családban két helyen is olyan gyerek,akik ha eljönnek a hajam égnek áll tőlük. Az egyiknek olyan visnyogós magas hangja van és brutál hisztérika.. állandóan felsír az én babám,mert megijed a hangjától. Brutál! A másik meg egy kisfiú.. na az meg mint egy buldózer.. rongáljunk,törjünk össze mindent.. persze ez a szülő hibája,mert nem nevelik. De én meg nem szólok bele ugye.

Szóval igen.. vannak érdekesen idegesítő gyerekek sajnos…

Ha meg fáradt vagyok.. egyértelmű.. mindenki hagyjon bèkén senki ne jöjjön! Elég nekem a sajátjaim! 😅

2022. aug. 4. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!