Titeket is idegesitene ha ugyan azt a nevet adná ismerősötök a gyerekének amit ti is adtatok a sajátotoknak?
Igen, te vagy a hülye. Ja, és amiatt is, hogy mocskos rüfke szintű kifejezéseket használsz.:) Nem vagy sokkal különb a nőnél, beláthatod!
Nem éltem még faluban, szóval nem tudom, hogy ez mennyire presztízskérdés, de azért elég szomorú, ha vannak helyek az országban, ahol még itt tartanak.
Figyelj, szerintem mindenkinek szíve-joga azt a nevet adni a gyerekének, amit szeretne. És szerintem teljesen mindegy, hogy azt a naptárból nézik ki és egy tucatnév, vagy egy olyan névről van szó, amit ez esetben valakitől hallottak, mert úgy hívják az ő gyerekét is és egy ritka név és nekik is megtetszett.
Szerintem itt nem arról van szó, hogy alapvetően neked azzal van a bajod, hogy ugyanazt a nevet akarja adni valaki a saját gyerekének, ahogy a tiédet is hívják, még akkor is, ha ez egy nagyon ritka és szép név, hanem azzal van a bajod, aki ezt akarja a gyerekének adni névként. Valószínűleg, ha egy számodra teljesen normális család akarná ezt a nevet adni a gyerekének, az nem zavarna ennyire, vagy nem zavarna egyáltalán.
És én azt gondolom, hogy szabad névválasztás van Magyarországon, így ha ő is azt akarja adni, engem nem különösebben érdekelne. Mert miért ne adhatná azt, még ha én nem is kedvelem? Nincs törvényileg szabályozva, megtiltva.:)
Dehogy arulna el, hiszen olxan ritka, kulonleges h o talalta fel! A vegen mindenki ezt akarja majd adni :D
Nevetseges ilyenen felhaborodni, talan levedetted a nevet? Nem hinnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!