Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel idegesített fel utoljára...

Mivel idegesített fel utoljára a gyereked?

Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Pár perce nyugodtam meg, ordított kb fél óráig, hogy nem akar verset tanulni
2022. márc. 3. 17:56
 2/9 anonim ***** válasza:
44%

Nem akar gyógyszert bevenni újabban. Vagyis antibiotikumot egész pontosan, merthogy az keserű.

Nem tudom, mi lelte, eddig tök szépen meg lehetett vele beszélni, hogy az antibiotikumnak nincs túl jó íze, de muszáj bevenni, mert attól gyógyul meg, stb. De újabban lepereg minden érv róla. Már előre öklendezik, ha be kell venni, és így persze azonnal vissza is jön neki. Ma már kínomban gyümölcspürébe kevertem bele (nem titokban, tudta hogy benne van), arra azt mondta, hogy így finom, csak így meg szüttyögött a kistányérnyi gyümölcspürével egy órán át, nem tudom megszámolni, hányszor szóltam neki, hogy haladjon már. A végén az apja állt oda mellé, és közölte vele, hogy ha kettő percen belül nem eszi meg, akkor számítson egy hatalmas pofonra, mert ez már nevetséges. Na ez hatásos volt. Ezt csináljuk hétfő óta napi 2x, minden bevételnél cirkusz van. Az agysejtjeim már egymást pusztítják. 😓

És ha arra gondolok, hogy a gyerekorvos megkérdezte, hogy tablettát írjon fel vagy szirupot, akkor nem is tudom, nevessek, vagy inkább sírjak. Fényévekre vagyunk attól, hogy tablettát vegyen be...

6 éves lesz júniusban, kisfiú.

2022. márc. 3. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem felidegesítettek, inkább elfogyott a türelmem. Tegnap este fél11kor még mindig kukorékoltak, pedig este 6kor kezdtük a vacsora-fürdés-fekvés procedúrát. És jöttek a kifogás hegyek. Még éhes vagyok, szomjas vagyok, hadd maradjak még a vízben, pisilni kell, kakilni kell, még mindig éhes vagyok, újra fogat kell mosni, olvass még egy mesét, még egy könyvet meg akarok nézegetni, beszélgessünk....szomjas vagyok. Na, akkor már eldurrant az agyam. Megmondtam, hogy elég, villanyoltás és alvás. Ma is kezdődik a próbálkozás. A nagy most akar társasozni. 🙃
2022. márc. 3. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
21%

Tötymögtünk kint az utcán. A játszótéren nem volt jó semmi, csak ült a kismotorján és nézett ki a fejéből, aztán ment az ajtóhoz, hogy haza akar jönni. Útközben leszállt a kismotorról és kézbe kérte magát. Aztán le akart menni és megint motorozni kb 1 métert, de most a másik irányba. Visszamentünk a játszótérre, mert eszébe jutott, hogy ott van hinta, de kb egy perc után jöttünk is ki (nem akart már hintázni). Kb 3x eljátszottuk ezt, a többi anyuka szerintem hülyének nézett. Utána az utcán is ült a motoron és nem volt hajlandó előrébb menni, egyik irányba se- ja, de, bocs, elfelé otthonról (10 méterre voltunk már a kaputól), vissza a játszótér felé, nem-hintázni a 4. alkalommal is. Na ott azért kicsit már eldurrant az agyam.

1,5 éves. Azt hiszem, ilyenből még lesz bőven. Tanulom én is, hogy kell kezelni a hasonló szitukat, még szerencse, hogy lazán kezdődik, van időm felkészülni későbbre :D

2022. márc. 3. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kell kezelni,hogy te sétaltatod a gyereket,nem ő téged,főleg ha 1.5 éves.Megmondod hogy játszira mentek,el vagytok ameddig kedve van,ha haza indultatok nincs vissza út,haza mentek és kész.Legközelebb akkor mondja,hogy haza akar menni,ha tényleg haza akar menni.🤷🏼‍♀️
2022. márc. 3. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A kicsi nemrég tiszta erőből a földhöz vágott egy fa játékot, aminek az egyik része eltört. Nemrég kapták. Előtte pár apróságot dobott el, és hiába szóltam, hiába magyaráztam... (Lassan 2 éves)
2022. márc. 3. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a nagynak mesét olvastam, addig a kicsi az összes szárazkaját belepakolta a cicák vizébe. 🤦🏼‍♀️ Pont előtte töltöttem fel, tele volt a tálka. 😄
2022. márc. 3. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Főztem volna az ebédet, ő meg nonstop anyaanyaanyaanyaanyaaaaaaaaa és, ha nem vagyok ott mellette és nem nézem, hogyan gurigáznak az autók, nyirvogás. És mikor odakapott az ebédünk, hát elpattant a cérna és szitkozódtam egy jó nagyot a szenes kaja felett, meg odavágtam a konyharuhát. Erre ő persze elsírta magát mellettem, megijedt, miafranc van, s persze, tényleg túlreagáltam, de ez az egésznapos megosztott figyelem néha teljesen kimerít. Meg az érzés, hogy nem tudok egyszerre szuper játszópajti lenni, meg főzni, meg vinni a háztartást. Úgyhogy vigasztalás volt, megnéztem az autókat, és rapid zabkását ebédeltünk.

1,5 éves

2022. márc. 3. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Eppen most. 3 éves, ma nem ment oviba, mert megvan fazva picit, szóval delutan hagytam tovább aludni,mert ejjel rosszul aludt. Emiatt tudtam, hogy egy órával tolodni fog az alvas este, ami nalunk normal esetben fel 9-kor van. Fel 11 van es az elmult egy oraban 55szor jott ki a szobajabol random hulyesegek miatt eloszor, aztan meg csak ugy mert miert ne. Aztan miutan vegre nem jott ki, raneztem es ott jatszott a szoba középen. Most ordit a szobajaban, hogy miért nem engedem meg jatszani.
2022. márc. 3. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!