Kapott egy zenélő baba kontrollert, most is a fejemben van a dallama. De neki tetszik, nevet mikor nyomkodja.
2020. dec. 27. 12:43
2/19 anonim válasza:
Bábparaván, mert akkora mint a ház, elfoglalja a fél szobát és a nagyija nem szólt előre. Ettől nehéz lesz megszabadulni, ha megunja.
Egyébként hasznos lett volna, ha fele ekkorát vesz.
2020. dec. 27. 12:44
3/19 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen.
2020. dec. 27. 13:10
4/19 anonim válasza:
A nagyon kínai kacat. Félre értés ne essék, nem várom el a legminőségibb cuccot, én is vettem pl idén a pepcoba babát. De amikor kibontja a gyerek, és már eltörik, az szerintem gáz.
Ugyanennyire haragszom, a mikulásra kapott gagyi csokiért. Inkább kapjon 1 kindertojást, mint egy zacskó bevonó masszát.....
2020. dec. 27. 13:11
5/19 anonim válasza:
Egy műanyag kisvonat, jó márkájú és anyagú. Babajáték volt még, és aaaaannyira hangosan zörgött, ahogy matatott vele... Mamánál maradós játék lett belőle.
2020. dec. 27. 13:11
6/19 anonim válasza:
Az a nagyon drága-nagyon menő kis plüssnyuszi, aminek ha megnyomod a kezét, akkor énekel, ha megnyomod a fülét, akkor énekel, ha megnyomod a lábát akkor... dobpergés... énekel. És mesél is közben, hogy elszámol tízig meg mittudoménmimég. Biztos vagyok benne, hogy jó szándékkal vette a nagynéni, de most komolyan, ne már. Ott ül a polcon, hogy ha jön látogatóba az ajándékozó, akkor úgy tűnjön, mintha használnánk, amúgy nem adom a gyereknek.
2020. dec. 27. 13:38
7/19 anonim válasza:
Utolsó,ezzel mi a baj? Fáj hogy egy plüss énekel? Miért nem adod oda neki. Én szajharmonikat vettem neki,nah azt a macskazenet aztán elviselni...
2020. dec. 27. 14:28
8/19 anonim válasza:
Egy zenélő játékvasaló. Hozzászoktam a zenélő játékokhoz és a nagyján nem is pattogok de ez nagyon hangos volt és idegesítő.
2020. dec. 27. 14:42
9/19 anonim válasza:
Minden lufi és buborékfújó halálra idegesít.
A lufik felfújva hevernek a szobában napokig, időnként őrjöngve csapkodják, amiből mindig balhé lesz.
A buborékfújót állandóan kiborítják, büdös ragacs tőle minden és teljesen értelmetlen.
A zenélő, zörgő játékok nem zavarnak.
2020. dec. 27. 14:52
10/19 anonim válasza:
A kínai, car kacatok. Anyuék mindig ilyet vesznek. Idén már meguntam, vettem egy jobb logikai játékot a fiamnak, anyámnak pedig megmondtam fizesse ki ha gondolja. Kifizette, a gyereknek odatettem a fa alá, hogy ezt a mami jézuskája hozta. Ki sem lehet venni a kezéből, úgy szereti. Itt a megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!