Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt az a játék amit a...

Mi volt az a játék amit a gyerek kapott és a legjobban idegesített titeket?

Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 12:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
A FP formabedobó csigát utáltam. Idegesítő volt a zenéje.
2020. dec. 27. 17:23
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Egy mozgásérzékelős mű madárka.

Amerikai konyhás nappalink van és olyan szinten érzékeny volt, hogy ha a konyhapultra letettem a poharat, már megszólalt a nappaliban.

Szerencsére a gyereket (3 éves) is idegesítette a csiripelése, ezért hamar "elrepült" .

2020. dec. 27. 17:31
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Kínai bébi mobiltelefon. Nem baj, ha valami kínai, olcsó, ha amúgy nem rettenet gagyi, de ez... Iszonyat hangosan játszott a recsegő ropogó hangszórójából gagyibbnál gagyibb dalokat(barbie girl refrén meg ilyenek) meg beszélt kínaiul valami iszonyat idegesítő vékony hangon.
2020. dec. 27. 17:49
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Bicikli.

Nagypapa ajándéka, nem néztük meg átvétel után, tele volt használat jeleivel(fekete foltok), illetve megbeszéltem vele előre egyeztetve, mekkora legyen, hogy nézzen ki, milyen típus, átlinkeltem, erre vett egy teljesen mást, és annyira felháborító volt, mert előtte kérdezte, milyen legyen, a gyereknek nem is tetszett a színe, illetve gagyibb volt, és csak 3 ezer forinttal volt olcsóbb az általam mutatottnál fogalmam sincs mit gondolt, mikor megvette..

Szerencsére ezt visszaküldetem vele, amibe belement a foltok miatt, amúgy simán eladtam volna még januárig és vettem volna másikat helyette.

2020. dec. 27. 17:58
 15/19 anonim ***** válasza:
92%
A babykompja. A gangnam style-t játszotta.. Persze egész nap nyomkodta. Ha tudtam volna biztos nem ilyet veszek. 😂
2020. dec. 27. 20:56
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Jajj, gangnam styleos bébikompunk volt nekünk is :D
2020. dec. 27. 21:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Miii, már ilyen is van??
2020. dec. 27. 21:29
 18/19 anonim ***** válasza:
88%

Van, sajnos:) Talán az Aquatól játszott még valamit, my oh my... jól emlékszem?

Leragasztottam a hangszóróját, mert full hangerőn gyilkos volt.

2020. dec. 27. 22:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok, de most nagyon szeretnék gangnam styleos bébikompot XD (nem tudom mit csinálnék vele de valszeg dj pult lenne egy kollégiumi buliban)
2020. dec. 28. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!