Mi volt az a játék amit a gyerek kapott és a legjobban idegesített titeket?
Egy mozgásérzékelős mű madárka.
Amerikai konyhás nappalink van és olyan szinten érzékeny volt, hogy ha a konyhapultra letettem a poharat, már megszólalt a nappaliban.
Szerencsére a gyereket (3 éves) is idegesítette a csiripelése, ezért hamar "elrepült" .
Bicikli.
Nagypapa ajándéka, nem néztük meg átvétel után, tele volt használat jeleivel(fekete foltok), illetve megbeszéltem vele előre egyeztetve, mekkora legyen, hogy nézzen ki, milyen típus, átlinkeltem, erre vett egy teljesen mást, és annyira felháborító volt, mert előtte kérdezte, milyen legyen, a gyereknek nem is tetszett a színe, illetve gagyibb volt, és csak 3 ezer forinttal volt olcsóbb az általam mutatottnál fogalmam sincs mit gondolt, mikor megvette..
Szerencsére ezt visszaküldetem vele, amibe belement a foltok miatt, amúgy simán eladtam volna még januárig és vettem volna másikat helyette.
Van, sajnos:) Talán az Aquatól játszott még valamit, my oh my... jól emlékszem?
Leragasztottam a hangszóróját, mert full hangerőn gyilkos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!