Van itt olyan @ki szülés után tiszta féltékeny lett? Meg minden idegesítette?
A párom nem éppen romantikus alkat,ami régen nem is zavart, de szülés után már jól esett volna ha néha megdícsér(pl ha szépen kiöltözöm)...mindíg próbálok igényes, szép lenni...jól kinézni mire haza ér 2 gyerek melett is, úgy hogy a kicsi még most lesz 3 hónapos...
Megemlítettem az első szülés után is hogy jó lenne ha néha megdícsérne, romantikáznánk, mivel az első szülést követően is enyhén depis voltam bő 5-6 hónapig...egy ideig figyelt rá, aztán megint nem de csak helyre rázódtam...
Most megint ez a helyzet, sőtt roszabb lett!
Pl ilyeneken húzom fel magam:
Mondtam pl hogy a házzassági évfordulónkon (1 hónap múlva lesz) menjünk el kettesben valahova, anyu addig vigyáz a kicsikre...erre azt mondta oké, szervezzem meg...de hát ez nem hiszem hogy az én dolgom lenne...jobban örülnék vmi meglepinek...mégis ő a férfi...
Játszóterezni szokott a nagyobb gyerkőccel és ez alatt a játszótéri anyukákkal jól elbeszélget---nah én már erre is féltékeny vagyok....amikor meg Vele vok annyira nem haverkodik és már azzal a gondolattal engedem le játszózni hogy nah majd biztos jót dumál vmelyik anyukával miközben nekünk meg 2 gyerek melett már lassan abszolút se erőnk, se iőnk egymásra....
A másik h a kicsi olyan hanferkvencián sír (magyarúl visít mint egy kismalac amit én mellesleg bmi cukinak találok) a férjem a falra mászik Tőle...és már attól feszült leszek ha nyekereg kicsit mikor a férjem itthon van mert tudodm hogy őt ez mennyire idegesíti...
Szóval ilyeneken húzom fel magam...lassan kibírhatatlan leszek úgy érzem...hogy változzak meg ? Van ezek között olyan ami jogosan zavar szerintetek?
én nagyon féltékeny lettem, persze próbálom nem mutatni de néha előtör belőlem a sárga szemű szörny. Utálom és tiszta ideg leszek ha valami nő ír vagy szólítja le a páromat, mert a babát meg akarja nézni. Totál kezdek meg hülyülni, mert egész nap van mikor 2 napig is egyedül vagyok a gyerekkel, mert a párom dolgozik és ismerőseim pedig itt nincsenek. Mivel ő olyan fárad és szüksége van a pihenésre ezért éjszakánként sem alszik velünk egy szobában. Szerinte gyerekkel itthon lenni és háztartást vezetni nem munka. Amióta megszületett a gyerek teljesen megváltozott, engem teljesen elhanyagol a házimunkába se segít be, ha ideje van vagy inkább kedve akkor babázik egy kicsit, de csak addig amíg nem kezd el sírni a baba.
Nekem fürdésre 5 poercem van ő meg fél akár órát
is is sziesztázik a kádban. Ha tudtam volna előre hogy így meg fog változni akkor nem vágok bele a gyerek témába. Nem értem miért ilyen, hisz ő jobban szerette volna a gyereket mint én.
Jah és minden idegesít és mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!