Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket is idegesítenek mások...

Titeket is idegesítenek mások gyerekei?

Figyelt kérdés
Alapvetően gyerekszeretőnek tartottam magam, sokat bébiszitterkedtem is. De mióta van két sajátom, már a legtöbb gyerek idegesít. Pár hónapos a kicsi és akárhányszor áthívok valakit, azt érzem kb 10p után, hogy nem bírom a hangzavart, más gyerekének a "nyávogását", hisztijét, elég a sajátjaimét megfelelően kezelni, ha olyanjuk van, ha meg éppen békében elvannak, akkor csöndet akarok. Lehet a fáradtság vagy a hormonok beszélnek belőlem, de már semmi kedvem vendégeket hívni, jobban elvagyok a sajátjaimmal magunkban. Ők is tudnak fárasztóak lenni, de azt tudom kezelni. Más gyerek hisztijét, főleg ha a szülők más nevelési nézeteket vallanak, mint én, nagyon nehezen bírom elviselni. Volt nektek is ilyen időszak? Elmúlik?
2022. aug. 2. 21:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
Engem csak a szülők :D vagy a gyerektelen felnőttek szuper mindentudó megjegyzései
2022. aug. 2. 21:54
 2/20 anonim ***** válasza:
92%

Vannak idegesítőek, de nem mind.

A szülők között több az idegesítő.

2022. aug. 2. 21:57
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
Engem is idegesít màs gyereke. Sógornőm 2 lànya azóta, hogy jàrnak hozzànk, mióta a lànyom megvan. 2 éve született, azóta nem múlt el a dolog. Hozzàteszem, az én lànyommal még most is durvàn kell éjszakàzni, tehàt a 2 évnyi kialvatlansàgom is biztos közre jàtszik. De kb. úgy vagyok, mint te. Több helyre azért nem mentem velük, mert nem hiànyzik egyszerre 3 gyerek cirkuszolàsa, bőven elég a sajàtomé. De èn màr tènyleg brutàl fàradt vagyok.
2022. aug. 2. 22:10
 4/20 anonim ***** válasza:
83%

A sajatomon kívül egyik gyerek se szimpatikus. Ez van.

Még a rokon gyerekekért se lelkesedek.

2022. aug. 2. 22:17
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem idegesít egyik sem. 2.5 éves lányom van, eddig egyik gyerekre sem néztem úgy, hogy idegesít. Inkább az anyukák. :D
2022. aug. 2. 22:23
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

Én alapból nem nagyon vagyok oda gyerekekért. Szóval igen, engem is tudnak idegesíteni.

De a sajátom kedvéért jó pofát vágok a dologhoz, mert tudom hogy szüksége van kortárs kapcsolatokra.

2022. aug. 2. 22:28
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a szakmám is gyerekekhez köt, otthon elég az én gyerekem, de mondjuk én a rokonokat sem hiányolom jól el vagyok magamban.
2022. aug. 2. 22:35
 8/20 anonim ***** válasza:
52%
Már gyerekként is irritált engem a többi gyerek. Azóta sem változott, náluk idegesítőbb dolog szerintem nem létezik a világon.
2022. aug. 2. 23:01
 9/20 anonim ***** válasza:
87%

Igen. A sajátjaimat imádom, meg elvétve látok aranyost, aki két percig aranyos, de a többiekkel nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni.

És nagyon jólesik ezt leírni, mert néha úgy érzem, mintha az anyáknak minden gyereket kedvelniük kellene.

2022. aug. 2. 23:28
 10/20 anonim ***** válasza:
65%

A sajátjaim is.

Más gyereke elől legalább el lehet menekülni

2022. aug. 2. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!