Mikorra alakult ki napirendetek?
Soha nem volt. Próbálkoztam, de a legapróbb dolog is felborított mindent, úgyhogy egy idő után feladtam.
(mondjuk szerintem bele is őrültem volna)
Huuu talán akkor mikor már csak 3× aludt 1nap, tehát olyan 10hónapos kora után kicsivel, de volt hogy elcsúszott még itt-ott
De igazából a tényleges napirend akkor alakult ki, mikor már csak 1× aludt, kb 14-15hónaposan
Sosem volt, nem is akartam.
Rugalmas gyereket akartam nevelni ( mar iskolas), ugyanis mi par hetes koratol kezdve sokat utaztunk, koltoztunk 6 szor 2 ev alatt, es pont, hogy nem akartam azt, hogy valahol vagyunk es jajj rohanni kell haza mert a 2 kor alvas, es csak a kisagyban alszik. Fenet, pont ez a rugalmassag miatt barhol, barmikor elaludt, barhol, barmikor barmit megevett, igeny szerint szoptattam 3 evig stb.
Persze ettol ertelemszeruen, ki lehetett szamitani, hogy 1-2 ora korul almos lesz, de nem rohantam berakni a kisagyba, mikor epp dolgom volt pl. koltozeshez venni valamit, akkor szepen elaludt az autos hordozoban, vagy babakocsiban.
Az a baj, nagyon feszesek egyes nok, es a gyerek is atveszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!