Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikorra alakult ki napirendetek?

Mikorra alakult ki napirendetek?

Figyelt kérdés
Amikor már nagyjából számolni lehetett azzal, hogy mikor alszik, mikor eszik, stb.
2022. júl. 30. 18:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
6 hónapos korára. Egybe esett azzal, hogy csak kétszer aludt napközben. Azóta is tartja, most 10 hónapos.
2022. júl. 30. 18:39
 2/13 anonim ***** válasza:
39%
Mire óvodába ment, addig nem érdekelte a rendszer. Mondjuk utána sem, csak akkor már bele volt kényszerítve. Nekem ritka lázadó gyereket dobott a gép.
2022. júl. 30. 18:41
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

Soha nem volt. Próbálkoztam, de a legapróbb dolog is felborított mindent, úgyhogy egy idő után feladtam.

(mondjuk szerintem bele is őrültem volna)

2022. júl. 30. 19:34
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
Kb 4 hós korára,onnantól jártunk Ringatóra és baba mamatornára
2022. júl. 30. 19:34
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
8 hónaposan alakult ki 2 alvás majd 1 évesen 1 nappali alvás, és ezzel együtt egy napirend is.
2022. júl. 30. 19:37
 6/13 anonim ***** válasza:
31%
nálunk nem percpontos napirend volt, hanem stopperórás. 😂 ébredéstől számítva ahogy fent tudott lenni 1.5-2-2.5-3-3.5 órákat, mikor hogy. már egész pici korától lehetett számolni így azzal, hogy mi fog következni. szerencsére soha nem kellett mennünk sehova időre, így bármi könnyen megoldható volt.
2022. júl. 30. 20:02
 7/13 anonim ***** válasza:
29%

Huuu talán akkor mikor már csak 3× aludt 1nap, tehát olyan 10hónapos kora után kicsivel, de volt hogy elcsúszott még itt-ott

De igazából a tényleges napirend akkor alakult ki, mikor már csak 1× aludt, kb 14-15hónaposan

2022. júl. 30. 20:59
 8/13 anonim ***** válasza:
15%
Hát kb első naptól mind a két gyerekkel. Az alvás az mondjuk változó volt még nagyon pici korukban, hogy mikor épp mennyit sikerült nekik, de mindig ugyanakkor ettek már az elejétől, és evés után mindig aludtak. Aztán amikor beálltak napi 3 (majd 2, majd 1) fix alvásra, onnantól még kiszámíthatóbb lett.
2022. júl. 30. 21:31
 9/13 anonim ***** válasza:
29%
Lehet furán fog hangzani, de én próbáltam arra törekedni, hogy ne is legyen napirendünk. Nagyon frusztrált volna ha pl: na délután kettő és már egy órája aludnia kéne, de mégsem alszik, stb, stb. Megőrültem volna. Nem volt soha káosz így sem. Sőt, szerintem sokkal nyugodtabban teltek a napjaink, hogy kb minden igény szerint volt/van. Úgy működött a dolog, hogy volt egy adott időpont,volt,de nem ragaszkodtunk mindenképp hozzá, pl: este 7 fürdés, oké! De ha az most csúszott valamiért +1, -1 órát akkor sem volt semmi baj belőle. És ez volt evés, alvás, sétánál is. Nálunk bevált.
2022. júl. 30. 23:48
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Sosem volt, nem is akartam.

Rugalmas gyereket akartam nevelni ( mar iskolas), ugyanis mi par hetes koratol kezdve sokat utaztunk, koltoztunk 6 szor 2 ev alatt, es pont, hogy nem akartam azt, hogy valahol vagyunk es jajj rohanni kell haza mert a 2 kor alvas, es csak a kisagyban alszik. Fenet, pont ez a rugalmassag miatt barhol, barmikor elaludt, barhol, barmikor barmit megevett, igeny szerint szoptattam 3 evig stb.

Persze ettol ertelemszeruen, ki lehetett szamitani, hogy 1-2 ora korul almos lesz, de nem rohantam berakni a kisagyba, mikor epp dolgom volt pl. koltozeshez venni valamit, akkor szepen elaludt az autos hordozoban, vagy babakocsiban.

Az a baj, nagyon feszesek egyes nok, es a gyerek is atveszi.

2022. júl. 31. 00:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!