Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én nagyon nehezen bírom mikor...

Én nagyon nehezen bírom mikor 10 hónapos lányom egész nap sír és sokszor előfordul hogy kiabálok vele és utána tiszta lelkifurdalásom van, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért sír egész nap a babád? Unatkozik, fáj valamilye?

Számolj el 10-ig, vagy menj ki és mosd meg az arcod, jobbat nem tudok. Vagy vidd el sétálni, a levegő mind a kettőtöknek jót tesz.

2010. szept. 21. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:
jön a foga
2010. szept. 21. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Adsz neki valamilyen fájdalomcsillapítót? Valamilyen gélt, vagy Viborcolt? Fáj neki és még kiabálsz is vele, gondolj erre, hogy neki milyen rossz lehet.

[link]

2010. szept. 21. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezzel csak rontasz a helyzeten szerintem,tudom, hogy nehéz ilyenkor vele, de szegényke nagyon szenved, okkal sír,és csak te vagy neki, ne bántsd még te is.Előbb utóbb ki nő az a fog, ez sajnos ilyen.Vidd el sétálni többször is naponta, telik az idő, őt is leköti egy kicsit a nézgelődés.
2010. szept. 21. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi már a fogzás vége fele járunk, szóval megértelek:)

Én is voltam türelmetlen, nem egyszer, leginkább a fogzás első 4-5 hónapjában.Főleg az éjszaka közepén a sírásra ébredni...

Aztán hamar rájöttem, hogy nyugodtan kell kezeni a dolgot, mert az a pici csak tőlem függ, és nem lehetek olyan "gonosz", hogy szegény kis ártatlan gyerekre még kiabáljak is "idegességemben". Én is szönyen éreztem magam, aztán gyorsan változtattam a dolgon. azóta sem jó éjszaka felkelni, de ezzel a hozzáállással meglátod, sokkal könnyebb lesz. MUSZÁJ türelmesnek lenned, más választásod nincs.

A te picikédnek olyankor a megnyugtató szavaidra van szüksége, akkor is, ha közben a sírásától a saját gondolataidat sem hallod :)

Menj el néha lazítani (én pl. napi 1 órát biciklizem, hetente néhányszor).

1 éve fogzó baba anyukája :)

2010. szept. 21. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!