Én nagyon nehezen bírom mikor 10 hónapos lányom egész nap sír és sokszor előfordul hogy kiabálok vele és utána tiszta lelkifurdalásom van, mit tehetek ellene?
Miért sír egész nap a babád? Unatkozik, fáj valamilye?
Számolj el 10-ig, vagy menj ki és mosd meg az arcod, jobbat nem tudok. Vagy vidd el sétálni, a levegő mind a kettőtöknek jót tesz.
Adsz neki valamilyen fájdalomcsillapítót? Valamilyen gélt, vagy Viborcolt? Fáj neki és még kiabálsz is vele, gondolj erre, hogy neki milyen rossz lehet.
Mi már a fogzás vége fele járunk, szóval megértelek:)
Én is voltam türelmetlen, nem egyszer, leginkább a fogzás első 4-5 hónapjában.Főleg az éjszaka közepén a sírásra ébredni...
Aztán hamar rájöttem, hogy nyugodtan kell kezeni a dolgot, mert az a pici csak tőlem függ, és nem lehetek olyan "gonosz", hogy szegény kis ártatlan gyerekre még kiabáljak is "idegességemben". Én is szönyen éreztem magam, aztán gyorsan változtattam a dolgon. azóta sem jó éjszaka felkelni, de ezzel a hozzáállással meglátod, sokkal könnyebb lesz. MUSZÁJ türelmesnek lenned, más választásod nincs.
A te picikédnek olyankor a megnyugtató szavaidra van szüksége, akkor is, ha közben a sírásától a saját gondolataidat sem hallod :)
Menj el néha lazítani (én pl. napi 1 órát biciklizem, hetente néhányszor).
1 éve fogzó baba anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!