Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Muszáj porszívóval leszívni...

Muszáj porszívóval leszívni az orrát?

Figyelt kérdés
Folydogál neki az orra, törölgetem egy órában két-háromszor, sajnos nem tud még orrot fújni. Hogyan tanítsam meg neki? Fél nagyon a porszívótól!
2010. szept. 21. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát most kicsit más módot írok, s lehet kiakasztom kismamákat... de mi nem használunk semmilyen orrszívót. Se kézit, se porszívósat, se mást. Párom nem engedte (nem magyar), náluk teljesen idegen. Kétszer majdnem vettem én is, mikor a kicsi megfázott és folyt az orra.

Aztán most 14 hónaposak vagyunk és ha folyik az orra, akkor fújja.

Így utólag már örülök neki, hogy nem szoktunk.

De nehéz volt ellenállni. S ha vettem volna, akkor csak kézit.

2010. szept. 21. 18:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak:ha nem próbáltad,nem tudod mennyire jó,és nem tudod,mi az amit nem tud kifújni a kicsid,mert hidd el,akármilyen ügyes,marad bent váladék.És amíg nem kapott középfülgyulladást,addig nem fogod hiányolni az alapos orrszívást.:(

Egyébként hatalmas találmány,anyukám is azt mondta,mit nem adott volna érte,ha annak idején lett volna ilyen.:)És az orvosok is pártolják.:)(Viszont az igaz,h a külföldiek egymást riogatják,h kiszívja a gyerek agyát,meg hasonlók.:DDD)

2010. szept. 21. 19:30
 13/14 anonim ***** válasza:

18:21 vagyok. Hát lehet, nem tudom. Én szimplán csak egy másik véleményt, vagy szokást írtam le...

De az biztos, hogy én is, húgom is felnőttünk mindenféle orrszívó csoda nélkül és soha nem volt se fül-, se homloküreg, se hasonló gyulladásunk.

Nem tudom honnan szeded, hogy külföldön azzal riogatnak, hogy leszívja a gyerek agyát. Ezt, vagy hasonlót én soha nem hallottam...

2010. szept. 23. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Másik fórumon írta egy külföldön-azt nem tudom,h konkrétan hol -élő magyar nő,h náluk-akárhol is legyen-nem engedik az orrszívót,mert kiszívhatja a gyerek agyát.:DDD Bár igaz,ezt ő is szentül elhitte.:)

Ha régen lett volna porszívós orrszívó,akkor én nem kaptam volna olyan fülgyulladást,amitől lyukas maradt a dobhártyám.:(

A fiamnak az átlagnál szűkebb a hallójárata,úgyh amint elkezd taknyosodni,azonnal szívjuk az orrát,mert villámgyorsan begyullad a füle.Hidd el, világnagy találmány.;)

2010. szept. 23. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!