Muszáj porszívóval leszívni az orrát?
Sajnos szivatni muszáj pont azért, mert maga még nem tudja kifújni.És még elég sokáig nem fogod tudni megtanítani neki.
Arcüreggyulladást is kaphat, ha nem szivatod ki neki rendszeresen.
Nekünk elektromos van, nem porszívós.Az azért annyira nem durva.
Nekem 1 éves a gyerkőcöm, porszívóval 1x próbálkoztam, először nevetett rajta, aztán elfordult, és soha többet nem tudtam használni. Maradtunk a kézinél, elterelő-hadműveletekkel (apu bohóckodik) nagyon szépen ki tudom tisztítani az orrát, tetszik neki, hogy csikizi, nem fél tőle, csak utálja, ha ott piszmogok az orránál.
Fél éves lehetett, mikor a fél család meg volt fázva, annyira tetszett neki, ahogy fújjuk az orrunkat, hogy mindig nevetett rajta, s érdeklődve figyelt. Most megint náthás a fél család, most már okosabb, és ha zsepit lát, tolja az orrunkhoz. És mi is odatesszük a zsepit az övéhez, és mutatjuk, hogy pfúúú, vagy hát érted, hogy mit kell csinálni. Próbál utánozni, a te 2 évesednek már lehet, hogy menne is. :) Nem tudom, mikor "érnek" meg rá, nekem első gyerkőcöm az 1 éves kislányom.
Szóval ha mókásan fújod az orrodat, és megmutatod neki, micsoda szörnyeteg jött ki XD, vagy mittomén, akkor biztos ő is "játéknak" veszi, és utánozni fog. Hátha jön is valami, és akkor büszke lesz magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!