Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom leszívni a babám...

Nem tudom leszívni a babám orrát, nem jön ki. Mit tegyek? Szegénykém szörcsög pedig.

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Fogd be a másik orrát (és fogd le erősen a gyereket). Várj egy pár másodpercig. Nem fogja szeretni, de a középfülgyulladást még kevésbé szeretné.

Esetleg fújj be tengerisó-sprayt és utána azzal együtt szívd ki.

2010. dec. 25. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Igy van!Aquamaris,vagy Sterimar 5 perc és kijön minden!
2010. dec. 25. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
az orrspré segít tényleg, de nehogy befogd az orrát míg szívod a másikat, mert nem kap majd levegőt!főleg ha sír is közben!
2010. dec. 25. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Fektesd a karodra, és úgy fújd be orrsprével neki (tengervizessel), így jól lecsorog neki és feloldja ami benne van, majd várj 5-10 percet és ülve szívd ki neki, ki fog jönni. Befoghatod az egyik orrlukát miközben a másikat szívod, de így csak pár másodpercig szívd!
2010. dec. 25. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Vagy megpróbálhatod neki "átmosni" az orrát...

Ezt úgy kell,hogy lefekteted az ágyra és befújod az orrát tengervizes orrsprayel,de először csak az egyiket.Az se baj,ha kicsit hátra lóg a feje(persze úgy hogy tartod),legalább jól lefolyik a spray.Vársz egy picit,majd nem azt az orrlyukát amelyiket befújtad,hanem a másik orrát kezded el szívni.Majd ugyanígy megcsinálod fordítva is...

2010. dec. 25. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Ilyen bébit vegyél. Ezzel sokkal könnyebb az orrába fújni:

[link]

(Tudom ez nem magyar, a kép miatt linkeltem)

Mennyi idős a babád?

2010. dec. 25. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!