Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Be van dugulva az orra,...

Be van dugulva az orra, szorcsog szegenykem. Nincsen megfazva megis. Valami tipp a bedugulas ellen? Reszletek lent

Figyelt kérdés

6 hetes mult a pici, mar 2 hete allandoan szorcsog, bedugul az orra, hasznaljuk a sterimart es porszivozuk, de nemigazan jon semmi belole. ha talal egy poziciot ahogy kap levegot akkor oke,de latom rajta hogy utalja a dolgot. a gyerekorvost mar joparszor felhivtam, aki, azt mondta hogy nem eleg paras a levego, mert megfazva nincsen. valaki mas aki meg vegigszenvedte ezt?

esetleg gyors parasito tipp , mert a parasito keszulek kicsit draga....

2010. dec. 1. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az én babám 7 hetes és ő is szörcsög, de már születése óta. Kap levegőt, szopi közben viszont nem szörcsög. A védőnő is mondta hogy ez még eltart egy darabig, mert ami hátul van a torkán azt ugye nem tudjuk kiporszívózni és az is adhat ilyen hangot. Majd elmúlik. A sterimar orrspray jó, meg porszívózzátok tovább.
2010. dec. 1. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:

koszi, hat nagyon mas valasztasom nincs, parasitok , es szivom az orrat +sterimar.

koszike

2010. dec. 1. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Párásítani úgy tudsz, hogy pl. az ő szobájában teregetsz, illetve kamillateát raksz a radiátorra! Nekem is azt mondta a védőnő, hogy a száraz levegő miatt van. Ha van tejed, próbáld ki, hogy azt cseppentesz az orrába, nekünk nagyon bejött! Jobbulást!

2010. dec. 2. 07:37
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi, ez tejes dolog jo tipp, mar tobbektol hallottam,ezek szerint sokaknal bejott. hasznaljuk a sterimart is, aztan kiprobalom ezt a tejes dolog is. koszi
2010. dec. 2. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!