Babám füle gyakran fáj. Az orrát egy nap max 2X tudom leszívni, akkor is inkább száraz, mint váladék. Szerintetek segíthet az infralámpa? Egyáltalán lehet nekei már? 6 hónapos
Az tényleg nem természetes,hogy állandóan szívni kell az orrát!Én azt ajánlom ne gyermekorvoshoz vidd,hanem szakorvoshoz:fül-orr-gégészhez.Ő biztos sokkal jobban megvizsgálja,majd ő megmondja mi a baj.
Egyébként ha úgy veszed észre,hogy általában száraz a váladék az orrában a picinek,akkor próbáld meg párásítani a szoba levegőjét.Sokszor az is elég,ha a pici törölközőjét,fürdés után a szobájában hagyod megszáradni;vagy a kis tálka víz a fűtőtesten.
Amit pedig a fülfájásra tudok ajánlani (ha az infrázás nem megy),az a meleg sópárna.
Vékony sapkára pici zsebeket varrsz a füléhez (még az is lehet,hogy boltban is lehet kapni,nem tudom),ezekbe teszel kis sópárnácskákat(zsebkendőből vagy bármilyen vékony anyagból kis zacskókat varrsz melyeket megtöltesz sóval.
A párnácskákat a fűtőtesten vagy a sütőben felmelegíted és beteszed a sapkán lévő zsebekbe.
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!