Normális dolgok ezek egy 10 hónapos gyereknél?
Sziasztok
Kicsit tanácstalan vagyok mostanában, nem tudom mi történhetett a 10 hónaposommal. Mintha kicserélték volna.
Egèszen idáig álombaba volt, most meg szinte állandóan sír.
Nem is ez a legjobb szó rá. Inkàbb kiakad mindenen. Kiakad ha valami nem sikerül neki(nem tud kinyitni egy könyvet), ha lefektetem pelenkázni, ha leültetem mikor àll, ha elviszem onnan, ami épp érdekli. Ilyenek. Olyan éles, hangos hangon nyög ès sír ilyenkor. Huu
Elkezdett csipkedni is meg harapni is néha. Amikor mondom neki, hogy ne mert ez fáj nekem, akkor vagy elkezd sírni, vagy, mint az örültek mèg jobban keresi, hogy haraphat. Néha magát is csipkedi már.
Elkezdte ütögetni a fülét is. De az szerintem a foga miatt van, most jön neki kettö egyszerre. Adtam neki gyógyszert, azutàn óràkig nem csinálta.
De a fentiek miatt, hat ah, van, hogy elgondolkodom nem e bolondult meg. Pedig annyit olvastam ez ügyben. Rengeteg dolog miatt lehet, de azért ott motoszkál bennem. Felborult az alvása is.
Pedig nagyon ügyes, èrtelmes, gyorsan tanul.
Kúszott, mászik, feláll bútorok mellett, lépked. Szuperül megy a hozzátáplálás.
Elkezdett volna hisztizni?
Volt másnál is így?
10 hós, ugyanez :-) Meg a szepa is beindult (néha már azért sír, mert két lépésre odébb megyek).
Amennyire tudok, alkalmazkodom. Ha épp eljátszik egy szobában, én is az ottani dolgom csinálom. Nyilván ez nem megy mindig, akkor elmondom neki, mi van (Látom, nagyon tetszik ez a fotel, de most anyának pisilni kell. Gyere, fölveszlek, megyünk a wc-be). Vagy elindulok (szóban mondom, hova) akkor magától abbahagyja, amit csinál és sírva utánam kúszik, így visszamegyek és fölveszem és viszem magammal.
Jaj utolsó!
Nálunk is vannak ilyenek 😀
Megnyugodtam akkor. Ez egy ilyen idöszak.
Elkezdetem én is másképp hozzáállni a dolgokhoz. Én os minden elmagyarázok neki, úgy, mint Te. Több mindenbe bevonom. Most épp segített bepakolni a mosógépbe.
Köszönöm mindenkinek, hogy írt. Sokat segítettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!