Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert folyik ki felul a pisi?

Miert folyik ki felul a pisi?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hetes lesz a babam. Dm-es babylove pelust haaznalok neki, 2-es meretet. Egy nap tobbszor is felul folyik ki a pisi. Ez mitol lehet? Elso gyerekemnek is ezt a markat hasznaltam es semmi problema nem volt. Egyebkent 3300 grammal szuletett. Hogy most mennyi azt nem tudom. Mi lehet a megoldas? Az 1-es pelus mar combban szoritotta. Esetleg valtask markat?

2022. jún. 28. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kedves #2 válaszoló hol láttál te ilyen pár darabos kiszerelest rossmann pelusbol? En meg sosem lattam, pedig örülnék neki mert pl a párom szereti azt a fajtát, én nem. Ha találtam volna pár darabot tuti nem veszem meg😂
2022. jún. 28. 16:44
 12/17 anonim ***** válasza:

11:

megnéztem a honlapjukon, ott nem láttam. de az itteni vidéki boltban a pelenkás/bébiételes résznél az oszlop egyik felére vannak fellógatva 😁 a rossmann honlapja hibát dob be a googles "babydream pelenka 2db" keresésnél, de ilyenek minden méretben:

[link]

mostanában nem voltam rossmannban, szóval lehet azóta nincs is?! 🙈 vagy itt még maradék készlet lenne...?! 🤷

egyébként valamelyik kismamás ajándékcsomagban is volt ilyen termékminta, 2db 1es pelus:)

2022. jún. 28. 19:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ 🤗 Lehet csak én nem néztem rendesen körbe de nem rémlik hogy lenne, de legközelebb alaposabban meglesem, úgyis kb naponta, járok lassan rossmannba😂 igen, kismama cosmagban nekem is volt csak libero, legalább ki tudtuk próbálni, úgyse jött be😂
2022. jún. 28. 21:07
 14/17 anonim ***** válasza:
kérdezz rá esetleg az eladóknál ha nem találod, hátha tudnak segíteni 😊 pelenka tesztelésben én is ott leszek, libero touch, libero, tesco premium, babydream, bamboo, pampers premium... ez mind ismerősöktől vagy minta🤣 remélem annyira sz.r egyik se lesz, hogy nem tudjuk elfogyasztani 🥴😆 a libero es a pampers több mennyiségben 😄
2022. jún. 28. 21:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért szerintem vállalható mind😂 Nekünk érdekes mód teljesen más márka volt jó 1es,2es és most a 3as méretbol is😂
2022. jún. 28. 21:53
 16/17 anonim ***** válasza:
2es vagyok, ma voltam rossmannban, háát eléggé megcsappant a készlet, már csak 6-10 db 3-as pelusból volt ez a 2darabos szett, 199ft helyett 99ft-ért. lehet kivonják tényleg ezeket forgalomból, vagy más lesz helyette.. pedig gondoltam tök jó lesz majd ha tesztelnénk... :)
2022. jún. 29. 12:27
 17/17 anonim ***** válasza:
De kár, biztos akkor hogy, ezért 99 ft
2022. jún. 29. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!