Mikor fogadtatok először látogatókat és mennyi időre?
Hatalmas a baráti társaságunk és van egy 3 hetes babánk. Mindenki érdeklődik, hogy mikor jöhetnek és őszintén nem nagyon tudok mit mondani. Örülök, hogy életben tartjuk magunkat egyelőre... belegondolni is rossz, hogy itt egyesével (illetve párosával) megjelennek majd a barátaink. Hiányoznak persze, szívesen láttuk őket mindig is, de most úgy érzem egy darabig nem lesz erre sem idő, sem energia.
Nyilván most még amúgyis nagyon korai, de mi az az időszak, amikor már "elvárható" tőlünk is, hogy látogatókat fogadjunk? Illetve kérdezem inkább úgy, hogy nektek mikortól fért bele?
Rosszul venné ki magát szerintetek, ha szerveznénk házon kívül egy 3-4 órás bababulit, ahova mindenkit meghívunk és egyszerre letudjuk a "vendégjárást"? Minimum 10-12 pár várható, sokan gyerekekkel. Lakásban lakunk, most nem érzem úgy, hogy van energiám arra, hogy itthon fogadjam őket akár páronként, akár tömbösítve az elkövetkezendő időszakban. Nagyon sok alkalom lenne. Szóval mi a jó válasz ilyenkor, egyáltalán a babára nézve mi tekinthető "egészségesnek"?
Na a válaszaid alapján tényleg tökmindegy ki mit mond, kedves kérdező.
Nem is értem minek ezt megkérdezni. Van egy újszülötted, tudd már eldönteni kinek mi a jó, főként NEKTEK! Minek buli? Tök felesleges, mindenki jön amikor ráér meg amikor mindenkinek jó.
Én meg azt szeretem mikor valaki feltesz egy kérdést,válaszolnak neki,de ő állandóan ellentmond.Ez épp olyan mint mikor felteszik
Melyik név a jobb?😅🤦Eszembe nem jutna idegentől megkérdezni,talán a férjemmel eldöntjük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!