Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fogadtatok először...

Mikor fogadtatok először látogatókat és mennyi időre?

Figyelt kérdés

Hatalmas a baráti társaságunk és van egy 3 hetes babánk. Mindenki érdeklődik, hogy mikor jöhetnek és őszintén nem nagyon tudok mit mondani. Örülök, hogy életben tartjuk magunkat egyelőre... belegondolni is rossz, hogy itt egyesével (illetve párosával) megjelennek majd a barátaink. Hiányoznak persze, szívesen láttuk őket mindig is, de most úgy érzem egy darabig nem lesz erre sem idő, sem energia.

Nyilván most még amúgyis nagyon korai, de mi az az időszak, amikor már "elvárható" tőlünk is, hogy látogatókat fogadjunk? Illetve kérdezem inkább úgy, hogy nektek mikortól fért bele?

Rosszul venné ki magát szerintetek, ha szerveznénk házon kívül egy 3-4 órás bababulit, ahova mindenkit meghívunk és egyszerre letudjuk a "vendégjárást"? Minimum 10-12 pár várható, sokan gyerekekkel. Lakásban lakunk, most nem érzem úgy, hogy van energiám arra, hogy itthon fogadjam őket akár páronként, akár tömbösítve az elkövetkezendő időszakban. Nagyon sok alkalom lenne. Szóval mi a jó válasz ilyenkor, egyáltalán a babára nézve mi tekinthető "egészségesnek"?

2022. jún. 22. 19:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%
6 hét
2022. jún. 22. 23:14
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

5

Te nem unod még, hogy mindig ezt írod minden kérdés alá?

Már aznap volt latogatónk mikor hazajöttünk.

2022. jún. 22. 23:40
 13/24 anonim ***** válasza:
24%
Látszik h.első gyerek!Miért ne mehetnének?😅🤦Ez egy idiota begyepesedés!Mi haza mentünk a kórházbol,másnap jöttek nővéremék,harmad nap apàm.Aztan egy hét mulva beosztva a többi.Örültem ha jött valaki.
2022. jún. 23. 07:47
 14/24 A kérdező kommentje:
Melyik része az idióta begyepesedés? Hogy nem vágyom látogatókra, vagy hogy a babának sem feltétlenül tesz még jót, ha már most átjáróházat nyitunk?
2022. jún. 23. 08:04
 15/24 anonim ***** válasza:
62%

Nekünk hazajövetel napján is volt aki jött.

Kb az első 2 hétben ide is ért mindenki, akit vártunk/jönni akart.

2022. jún. 23. 08:41
 16/24 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező, az egy dolog, hogy úgy érzed, jól vagy fizikailag, de a 6 hét nem véletlenül 6 hét - hidd el, kell ennyi idő ahhoz, hogy nagyjából regenerálódjon minden, hisz azért ez nem 6 hét wellnesst jelent, hanem 6 hét alatt annyi pihenést, amennyit a baba enged. És ha ezt nem adod meg a testednek, az nem most fog kiütközni, hanem évek múlva. Hidd el, nem most kell körülugrálni a haverokat.

Aki pedig valóban barát, annak elég a 20 perc, fél óra, vagy kivárja a 6 hetet.

2022. jún. 23. 09:12
 17/24 A kérdező kommentje:

16# Köszi, ha rajtam múlik kivárják a 6 hetet. :) Én lélekben érzem azt, hogy nem vagyok kész a látogatókra, de igen, mivel alig alszom, nyilván fizikailag is inkább pihenek, amikor tehetem.

Tényleg nem tudom mi a "módi" manapság, ezért kérdeztem ki hogyan kezelte ezt a kérdést. Ezekszerint mindenki úgy, ahogy neki a legjobb és emiatt nem szabad önzőnek érezni magunkat. :)

2022. jún. 23. 09:21
 18/24 anonim ***** válasza:
85%

Igen, kérdező, úgy csináld, ahogy neked most a legjobb. És nem, ez az a szituáció, amikor nem önzőség egy kicsit előtérbe helyezni a saját igényeidet.

17. Azon kívül, hogy bunkó vagy, még szűk látókörű és tájékozatlan is - de legalább önbizalmad van... a "sátorba" végéről pedig lemaradt a határozórag n betűje...

2022. jún. 23. 09:38
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Fokozatosan, 4 hét után, kis időre. Nyári baba, szval legtöbbször levegőzésnél
2022. jún. 23. 14:18
 20/24 anonim ***** válasza:
34%

Minek kérdezed?Ha úgy is úgy csinálod ahogy akarod?!🤣🤣🤮🤮Na az ilyen nyomikat sosem fogom megérteni.Értelmetlen a kérdés.

Amugy meg kit érdekel szerinted?🤣🤣

2022. jún. 23. 15:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!