Miért hisztizik a babám szoptatás közben?
4 hetes a babám, tudom ilyenkor még nem tudnak hisztizni, jobb híján használtam ezt a kifejezést arra, amit mostanában csinál. Eddig rendben ment a szoptatás, általában bealudt szépen evés után. Kb 3-4 napja viszont eszik 5-10 percet elég mohón, aztán kiköpi, elkezd tekeregni, markolászik (elég fájdalmasan), rúg, löki ki magát a kezemből, közben kéri vissza a cicit, de ha ráteszem, újra kiköpi. Ez szokott menni legalább fél-háromnegyed órán át, aztán általában bealszik.
Kicsit hasfájós, szokott kapni Espumisan cseppet, de eddig nem így viselkedett, mikor a hasa fájt. Amúgy napközben semmi baja, vidáman nézelődik, nem sírós szerencsére, csak már majdnem minden evés közben ez megy.
Miért csinálhatja ezt? Van valakinek ötlete?
Az én babám már nagyobb, de általában akkor viselkedik hasonlóan, mikor már marhára fáradt.
Kisebbként pedig azért “vadult meg”, mert erős a tejleadó reflexem.
Valószínű, hogy fáj a hasa.
Étkezés közben beindul a bélmozgás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!