3 hetes újszülött babát magára hagynatok a hazban amig leszaladtok egy csomagot atvenni a futarhoz? (3 emeletről lemenni)
21!
Aha. Tehát ha nálatok nincs lift, akkor sehol sincs, ugye.... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
21-22 olyan baromságonvitatkoztok.
1 :a 3. Emeleti lakás lehet akár egy 10 emeletesben vag 20-asban is.
2: Magyarországon megnèznèm hàny 4 emeletesben van lidt, mert az 5. Emelet meglététől kötelező.
Amúgy van aki képes 1 emeletet is liftezni.
Szerintem a kérdés szempontjából lényegtelen a lift ( pedig én is szorultam màr be)
Nyilván telefonnal megy az ember bármi van, akkor hív segítséget ( a babához is)
Baleset pedig simán egyedül a lakásban is törtènhet velünk.
Nem a boltba/ postára szalad el ( ilyenről is hallottam, döbbenet)
Igaz kertes házban lakunk.
De a kapunk 45 m-re van a bejàrati ajtótól ( a 30 m-es fűnyírózsinór csak a ház masik oldaláról ér le🙄)
Simán lemegyek.
Nagyobb, de kicsi gyerekkel neccesebb.
Volt egy idő, amikor nem is rendeltem haza semmit.
Egy időben etetőszékbe csatoltam addig.
Most vagy lekísér(nek) vagy a teraszról nézhet(nek) ( 40 cm magas)
2,5 és 4 évesek
23!
Gyengébbek kedvéért a lift és a baleset példa volt, méghozzá arra, hogy bármikor történhet váratlan esemény, ami miatt nem 3 percbe telik leszaladni a futárhoz. Nekem a saját házunkban sikerült egy lépcsőfokot mellé lépni és a lépcső alján landolni bokatoressel és eszmeletvesztessel. A férjem pont itthon volt, kb azonnal mellettem volt, én mondjuk csak mentoben tértem magamhoz Ha ugyanez a lépcsőházban esik meg valakivel és nem talál rá senki csak pár óra múlva, akkor mi van? A 3 hetes otthon van egyedül....Vagy ratalalnak, hívnak mentőt időben, ellenben senki nem tudja, hogy otthon van egy csecsemő egyedül. Emellett gyönyörű buntetopernek is elébe néz kiskorú gondatlan veszélyeztetése miatt. De m3gegyszer, nem az én gyerekem, tőlem ott hagyhatja. A kérdés az volt, mi mit tennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!