Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes újszülött babát...

3 hetes újszülött babát magára hagynatok a hazban amig leszaladtok egy csomagot atvenni a futarhoz? (3 emeletről lemenni)

Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 14:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
32%
Nekem volt bölcsőhalalalom babakent ezért az első pár hétben inkább vittem magammal ha jött a futár. Féltem hogy pont akkor áll le a légzése amíg arra a pár percre lemegyek. Butaság de inkább fölöslegesen magammal vittem,mert nekem így volt jobb.
2022. jún. 20. 15:25
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

Első gyereket nem mertem… később igen..

aztán a 2.-at már simán ilyen korán is.

Amikor pedig akkorák lettek vittem magammal őket is ( nem emeletes, hanem kertes ház… de messze a kapu)

2022. jún. 20. 15:28
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

Kisagyban persze. Eleve nem raktam tele a kiasagyat minden sz@rral, csak lepedo volt benne.

Nem a 3. on laktunk, hanem nagy hazban, ugyhogy kb. pont annyi ido volt mig kiertem a kapuhoz mintha emeletrol mentem volna le. Sot meg elotte a kutyakat is becsukni, ugyhogy min. 4 perc atvenni egy csomagot.

2022. jún. 20. 15:37
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Általában küldenek e-mailt vagy sms-t a futár elérhetőségével (vagyis lehet nem mindegyik cég), fel szoktam hívni ha van egyéni kérésem, utána meg adok jattot érte.
2022. jún. 20. 15:46
 15/24 anonim ***** válasza:
41%
Nem, mivel barmi történhet. Az ok, hogy a gyerek biztonságban fekszik a kiságyban. De én leeshetek a lépcsőn, beszorulhatok a liftbe, tűz uthet ki, bármi.
2022. jún. 20. 15:58
 16/24 anonim ***** válasza:
7%
Nem. 4 ès fèl èvesen maradt egyedül először otthon.
2022. jún. 20. 16:48
 17/24 anonim ***** válasza:
64%
Nem, soha nem tettem. Épp most ragadtam be a liftbe, fél órát kellett varnom, de lehetett volna hosszabb is. Illetve olyan is megesett már, hogy a szél úgy bevagta az ajtót, hogy kulccsal is nehezen nyitottam ki. Na most elképzelni, hogy egy magatehetetlen gyerek várakozott volna rám ezek közben...
2022. jún. 20. 16:59
 18/24 anonim ***** válasza:
58%

Biztos hogy nem. Mivel megadom a rendeléseknél az emeletet és az ajtószamot, feljönnek a futárok, fel kell nekik jönni. Egyszer kellett kimennem, mikor a bankkartyás terminál csak a futár kocsijánál működött a töltőn, ekkor szépen megvárta amíg ráadtam egy pulcsit, én is felvettem valamit és együtt lementünk a kicsivel.

Volt aki próbalkozott hogy menjek le én, hát nem jött be.

2022. jún. 20. 17:43
 19/24 anonim ***** válasza:
18%

3. emeletre gondolom nem lifttel jar a kerdezo.

Elesni meg a furdoszobaban is el lehet otthon, ott meg raadasul rad sem talalnak, mig azert a lepcsohazban hamarabb.

2022. jún. 20. 23:15
 20/24 anonim ***** válasza:
72%

19!

Miert ne járna lifttel? Ha mondjuk egy 20kilos csomagot rendelt, egészen biztosan nem viszi fel a karjaban a harmadikra.

Ha otthon elesek, akkor aki ramtalal megtalalja a gyereket is. Ha az otthonomon kívül esek el, senki nem fogja tudni, hogy otthon van egy 3 hetes gyerek.

De nekem olyan mindegy, nem az én gyerekemrol van szó.

2022. jún. 21. 05:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!