Melyik keresztnevet adnátok,és kifejezetten nem adnátok az alábbiak közül,kérlek indokoljátok a válaszokat?
Az Imola tetszik, akár adnám is.
A Csenge és a Hajnalka semleges.
A Daniéla furcsa, kifejezetten nem adnám, mint egy elcseszett Daniella.
És bocsi minden Barbarától, de ezt mindig egy kifejezetten csúnya névnek tartottam. Eleve a barbár szóból jön, és hát olyan is. Vagy mint valami gonosz varázsige, abrakadabrabarbara. Nem lehet szépen, dallamosan mondani, egy artikulátlan, kemény hangsor az egész. A beceneve meg Barbi. Hát ez sem jó.
3. Még valami szépet tudsz mondani a Barbarára? Lehet ám úgy is elmondani a véleményed, hogy ne bánts meg másokat, intelligencia kérdése. Ezek után de kíváncsi lennék a te nevedre. :D
Kérdező én pont a Barbarát tartom a legszebbnek, de egyikkel sincs probléma. Azt adjátok, ami nektek tetszik és ne idegen emberek véleményére adj, látod milyen alacsony itt a színvonal egyébként is.
Csenge nekem szubjektívan nem tetszik, amúgy normális név.
Hajnalka, Daniéla nagyon rosszak, még esetleg a Daniella okés.
Imola, Barbara jók, bár az Imolát nehéz becézni.
#4 Ha ennyire nebáncsvirág vagy, ne olvass neves kérdéseket. A Kérdező írta, hogy indokoljuk a válaszokat. Hát én indokoltam. Tudnék még amúgy ilyeneket írni a Barbarára, mert tényleg a népszerű nevek közül ez az egyik, amit a leginkább nem értek, hogy miért adják emberek, nagyon sok negatívumot tudnék még írni, mert nekem egyszerűen bántja a fülem.
Amúgy Zitanak hívnak, sokaknak meg ez nem tetszik, mert parazita, meg mittudomén. Engem hidegen hagy. Ezt ajánlom neked is, ha szereted ezt a nevet akkor szard le a véleményem. A kérdező viszont kérdezte. Tudod, ez egy ilyen oldal.
De nem értem azon mi a színvonal, hogy véleményt kérdeztek egy névről, én meg megírtam. Attól még nem kell itt mártírkodni.
Az Imola nagyon kis különleges, bár én a Forma1-es futamra asszociálok. Talán adnám, nem tudom, mert egyébként tetszik. A Hajnalka és a Barbara is. A Csenge nagyon nem, a csengő jut róla eszembe, a Daniéla meg ilyen feltűnési viszketegséges romás hatású. Akkor már inkább Daniella, de azt sem adnám, ahogy más olyan nevet sem, aminek a férfi változata az elterjedtebb (Norberta, Marcella, Zoltána stb).
Kedves 7-es, pontosan mi is a baj a stílussal? Ja semmi, csak hogy neked nem tetszik maga a vélemény. Amit kifejezetten kértek, nem csak jött és idebüfögte.
Nem az adott válaszoló vagyok, de tudod, én igen, megmondom a véleményem, HA kérdezik. Ha nem kérdezik, megtartom magamnak, nem tolom senki arcába. A legtöbb ember így van ezzel, esélyesen az általad bsztatott kommentelő is.
Daniéla nekem olyan Dánieles. Ez olyan mint a Marcell-Marcella... szóval nem adnám. Maradjon fiú a Dani!
Imola nagyon öregasszonyos.
Hajnalka is ódivatú.
Csengéről a csengő jut eszembe.
A Barbarát választanám a felsoroltak közül, de a saját gyerekemnek ezt sem adnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!