Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a baba alszik séták alatt,...

Ha a baba alszik séták alatt, mikor vitte el más is rajtatok kívül sétálni?

Figyelt kérdés

Az a típusú ember vagyok, aki utál sétálni és még a sarokig is autóval megy általában.. :D

Így nekem a babakocsis séták kínkeservesek. A pici általában 5 perc alatt alszik, én meg zenét hallgatok, megállok inni egy kávét vagy enni egy fagyit, de az az igazság, hogy nem a kedvenceim ezek a séták. Ha a párommal megyek, úgy más azért...

A legjobb barátnőm viszont naponta 15.000 lépést sétál minimum, ezt így direkt szokta figyelni. Mondta, hogy szívesen megy ő a babával, délelőtt amúgy sincs semmi dolga általában. Ők sétálnának, én meg tudok pihenni.

Ismeri a babát, sokat van nálunk amúgy is, idegennel így nem engedném nyilván. Az az igazság, hogy én nyugodt szívvel elengedném vele, mert kis túlzással a sajátjaként szereti, tudom, hogy vigyázna rá. A pici meg általában ezeket a sétákat átalussza.

2022. jún. 10. 12:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Én simán engedném. Teljesen megbízok a legjobb barátnőmben, ha te is így vagy ezzel szerintem tök jó. Nem akarok okoskodni, de azért javaslom ne hagyj fel teljesen a sétával! Nekünk is nagyon fontos mozgásforma, főleg amíg más sportra nincs idő/energia. :)
2022. jún. 10. 13:13
 12/26 A kérdező kommentje:

Persze, ezt én is tudom és a 6 hetes kontroll után szeretnék majd újra személyi edzővel edzeni.

Nem híztam sokat a terhesség alatt, 4-5 kg van rajtam most pluszban a legjobb formámhoz képest, de szeretném azért őszre újra formába hozni magam.

2022. jún. 10. 13:18
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
Pár hónaposan már mindkét gyerekemet vitték a nagyszülők sétálni. Nem mindennap, kb. heti 1-2 alkalommal, a többi napon én mentem. A kicsi 2 éves lesz, most is szoktak sétálni délelőttönként.
2022. jún. 10. 13:20
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ti dolgotok, ha mindenkinek megfelel akkor vigye a gyereket. Én szeretek sétálni, így a babakocsis időszak az egyik nagy kedvencem volt, az egész környéket végigjártam futólépésben és lassan sétálva is. A férjemen kívül más nem vitte ki. Most már a saját lábán jön, így túl messzire sajnos nem jutunk el gyalog.
2022. jún. 10. 13:23
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
kisfiamat 4 hónaposan vitte először anyukám. ő is csak babakocsiban aludt nagyon sokáig, ráadásul külföldön élünk, anyukám kb idegen volt neki, akkor látta életében másodszor. na nem úgy kell elképzelni, hogy anyu azonnal a reptérről beesve vitte is sétálni, hanem az első nap "ismerkedtek", és második nap azt mondta, tesz egy próbát. bejött :D
2022. jún. 10. 13:57
 16/26 anonim ***** válasza:
80%

Én vittem a barátnőm gyerekét rendszeresen. Én is egyetemista voltam, jól esett a kikapcsolódás :D

Most én vagyok terhes, megígérte, hogy ő is besegít majd, amikor csak tud :D :D

2022. jún. 10. 13:58
 17/26 anonim ***** válasza:
3%
Senki nem vitte rajtan kívül, mert dög unalmas az egész, én is mindig utáltam, szerintem 1 kezem elég lenne hogy megszámoljam hányszor voltunk sétálni csak úgy
2022. jún. 10. 15:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukám vitte már párszor, gyereknek tök mindegy volt ki viszi. Simán rábízhatod, ha valami nem jön össze, majd visszafordulnak.
2022. jún. 10. 16:08
 19/26 anonim ***** válasza:
7%
Hát én senkinek se adnám át egy pillanatra se, az én kisbabám, imádtam minden pillanatot vele. Szerettem tologatni a városban, ez egy szuper program volt csak kettőnknek. Nehogy már nyűg legyen kicsit sétálni vele. Ha nagyobb lesz,megállíthatatlan lesz.
2022. jún. 10. 17:12
 20/26 anonim ***** válasza:
87%
19. Jó neked, de azért ugye megengeded, hogy másnak jól essen néhány perc magány, ugye? Nem vagy attól jobb anya, ha nem adod ki a kezedből, sajnálom.
2022. jún. 10. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!