Ha a baba alszik séták alatt, mikor vitte el más is rajtatok kívül sétálni?
Az a típusú ember vagyok, aki utál sétálni és még a sarokig is autóval megy általában.. :D
Így nekem a babakocsis séták kínkeservesek. A pici általában 5 perc alatt alszik, én meg zenét hallgatok, megállok inni egy kávét vagy enni egy fagyit, de az az igazság, hogy nem a kedvenceim ezek a séták. Ha a párommal megyek, úgy más azért...
A legjobb barátnőm viszont naponta 15.000 lépést sétál minimum, ezt így direkt szokta figyelni. Mondta, hogy szívesen megy ő a babával, délelőtt amúgy sincs semmi dolga általában. Ők sétálnának, én meg tudok pihenni.
Ismeri a babát, sokat van nálunk amúgy is, idegennel így nem engedném nyilván. Az az igazság, hogy én nyugodt szívvel elengedném vele, mert kis túlzással a sajátjaként szereti, tudom, hogy vigyázna rá. A pici meg általában ezeket a sétákat átalussza.
Persze, ezt én is tudom és a 6 hetes kontroll után szeretnék majd újra személyi edzővel edzeni.
Nem híztam sokat a terhesség alatt, 4-5 kg van rajtam most pluszban a legjobb formámhoz képest, de szeretném azért őszre újra formába hozni magam.
Én vittem a barátnőm gyerekét rendszeresen. Én is egyetemista voltam, jól esett a kikapcsolódás :D
Most én vagyok terhes, megígérte, hogy ő is besegít majd, amikor csak tud :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!