Magyar lányok, ti jöttök, rajtatok a viág szeme! Bevállaltok 4 magyar gyereket?
Még sajátot se, nemhogy örökbe fogadni.
Kettő nekem bőven elég lesz.
Ez az egész egy vicc. Mondom 4 gyerekesként. Az szja mentesseg annak lesz jó akinek a férje maximálisan ki tudja használni az adokedvezmenyt és nem kell megosztani. Ehhez magas jövedelem kell.
4 gyerek mellett dolgozni teljes munkaidőben nagyon nehéz (próbáltam, valaki mindig háttérbe szorult :() a részmunkarol megint semmi hír, semmi fejlődés eteren. Ki vesz fel egy négy gyerekes anyát egy állásra őszintén ha van más jelentkezo?
Én vállalnám. És nem az szja mentesség miatt. Hanem az alap cél, ha belegondoltok, nem is olyan rossz. Németországban 2016-ban a 16 éven aluliak több, mint 60%-a török származású volt (ez az arány azóta valószínűleg még rosszabb lett). Szerintem fontos, hogy egy nép, egy ország megmaradjon annak ami. Tehát a mi esetünkben Magyarnak. És mivel mindenhez pénz kell persze, hogy ezzel buzdítja a fiatalokat gyerekvállalásra a kormány. Legalább segít.
19 hetes kismama
Csodás, mikor azért szülsz, mert megéri.
Tudod, mi éri meg? Féláron venni a csirket, ha akciós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!