Ez lenne a magyar egeszsegugy?
Sajnos igen ez az egészségügy !!!
Bár magát a dolgot megértem, csak a bánásmódot nem.
ugyanis, 4 hetes terhes vagy, nyilván még az uh-on tényleg semmit nem látni. gondolok itt arra, hogy méhen belüli vagy neadj"isten méhen kívüli.
Míg ezt nem állapítják meg addig nem írnak fel progeszteron hormont, hiszen nem tudják, hogy mit erősítenek vele. Ne adj" isten méhen kivülit.
Persze ennyi idős terhesen épp hogy csak kimaradt, viszont sajnos a természet szeketál, ezt el kell fogadd neked is és mindenkinek aki ilyen szituban van. én is voltam így :(((
Amit tehetsz... pihenés, magnézium, folsav. (esetleg terhes vitamin.)
És bizakodhatsz, hogy a vérzés után erősebb teszted lesz mint előtte, az talán jót jelent.
Erőt s kitartást !
Ebben a tortenetben pedig a vedonod a legviccesebb...
Az orvos kovette a protokolt
Minden jot!
4 hetes terhesseg meg nem terhesseg
a terhesseget mindig az utolso menszesz elso napjatol szamoljuk senkit nem erdekel mikor volt a peteeres.
A progi urban legenda makacsul tartja magat ha van petefeszked es nem lombik a terhesseg akkor a progi hiany KIZART
ha a magzat genetikailag egeszseges akkor megmarad minden hokuszpokusz nelkul Ha beteg hibas elhalt akkor az eg vilagon semmi nem tartja bent.
negy hetes terhesseg egy ket nap kesett menszi eseten kemiai terhessegrol beszelunk kezelese semmi
igazan nem is erdemes hamarab mint 1-2 hettel a nem vart utan tesztelni.
folsavat mar a terhesseg elott 3-6 hoanpal el kell kezdeni ugyancsak az egeszseges etkezest es a rendszeres mozgast
terhessegi vitamin nem elozi meg a vetelest se a folsav
protokol szerint semmit nem kell tenni sot orvoshoz sem kell menni felesleges gondolj ra ugy kicsit kesett a menszi ne dramatizald ela dolgot
Amíg nem látnak az uh-n élő terhességet, nem foglalkoznak vele :-(
Nekem az ügyeletes orvos mondta, h előfordul. Vagy megmarad vagy sem...
De a saját orvosom se adott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!