Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a baba alszik séták alatt,...

Ha a baba alszik séták alatt, mikor vitte el más is rajtatok kívül sétálni?

Figyelt kérdés

Az a típusú ember vagyok, aki utál sétálni és még a sarokig is autóval megy általában.. :D

Így nekem a babakocsis séták kínkeservesek. A pici általában 5 perc alatt alszik, én meg zenét hallgatok, megállok inni egy kávét vagy enni egy fagyit, de az az igazság, hogy nem a kedvenceim ezek a séták. Ha a párommal megyek, úgy más azért...

A legjobb barátnőm viszont naponta 15.000 lépést sétál minimum, ezt így direkt szokta figyelni. Mondta, hogy szívesen megy ő a babával, délelőtt amúgy sincs semmi dolga általában. Ők sétálnának, én meg tudok pihenni.

Ismeri a babát, sokat van nálunk amúgy is, idegennel így nem engedném nyilván. Az az igazság, hogy én nyugodt szívvel elengedném vele, mert kis túlzással a sajátjaként szereti, tudom, hogy vigyázna rá. A pici meg általában ezeket a sétákat átalussza.

2022. jún. 10. 12:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%

3 éves kb mostanába megy a nővérével, de én szeretek sétálni.

Amúgy nyugottan viheti a barárnőd, akkor amikor te akarod, senkinek semmi köze hozzá.

2022. jún. 10. 12:41
 2/26 anonim ***** válasza:
15%
Bocs,én is utálok sétálni,szerencsére van kertünk. Max párom vagy anya,anyosom vitte el. A barátnődnek nincs élete,hogy naponta van ideje más gyerekét sétáltatni?
2022. jún. 10. 12:41
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a magam egészsége érdekében sétálok velük (3 gyerekem van), mert egyébként sokkal többet ülök, fekszem, mint ebben a korban kellene. Ha mondjuk heti egy ilyen alkalommal menne a barátnőm, akkor csapassák, egyébként ha mindennapos lenne, akkor nem.
2022. jún. 10. 12:42
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
3as vagyok, de ha ez neked teljesen oké, akkor hajrá. Nincs köze hozzá senkinek
2022. jún. 10. 12:44
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez a ti dolgotok, ha ilyen raeros baratnod van.
2022. jún. 10. 12:48
 6/26 A kérdező kommentje:

Van élete, de nem dolgozik, most végzett az egyetemmel is, szóval az ideje 100%-ával maga gazdálkodik.

Ilyenkor van, hogy átjön vagy ha becsatlakozik 1-1 sétára, akkor meg hallgatja a hisztimet, hogy szeretnék hazamenni és minek jöttünk ennyire messzire, menjünk haza taxival... :D

Nem beszéltünk nagyon fix időpontokról, én minden nap szoktam vele menni. De nincs felé semmi elvárásom, mehetnének akkor, amikor kedve van, ráér.

2022. jún. 10. 12:49
 7/26 anonim ***** válasza:
37%

Erre jó a kertesház

Elaltattam kinn a fa alatt

Beraktam a bébiőrt,ha benn volt dolgom..

Vagy a kinti dolgaimat intéztem.

Aztán a 2. Gyereknél a naggyal voltam addig..

2022. jún. 10. 13:00
 8/26 anonim ***** válasza:
78%

7. Vagyok

A lényeg lemaradt..

Simán vihetné, ha akarná tőlem…akármilyen korban

Ebből nem csinálnék problmàt magamnak

2022. jún. 10. 13:02
 9/26 A kérdező kommentje:

Most egy nagyobb teraszunk van a lakás körül körben, de mit ad Isten, ott ha nem tologatom a babakocsit, ébred rögtön... Szóval akkor már inkább megyek vele az utcán.

Pihenőszékben nem tudom, hogy mennyire lenne jó, ha huzamosabb időket aludna kint (a gerince miatt ugye).

2022. jún. 10. 13:06
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek megfelel, akkor vigye nyugodtan sétálni. Én azért biztos mennék vele, ha nem is mindig,mert legalább akkor tudtok beszélgetni. De ha pihenni van kedved és barátnődnek ez rendben van,nyugodtan vigye csak. Senkinek semmi köze hozzá.
2022. jún. 10. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!