Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtatok már 7 hónapos babátokn...

Adtatok már 7 hónapos babátoknak kenyeret/kiflit vagy hasonlót a kezébe? Én adtam Neki hipp babakekszet, de leharapta és alig bírtuk kiszedni a szájából. A kenyér milyen lenne Neki?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Én már 5 hósan adtam kenyérvéget neki. Nem tud belőle nagyokat harapni, elnyammogja, de persze pillanatra sem lehet szem elől téveszteni.
2010. szept. 19. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
En is adok neki kifli veget. Inkabb szopogatja, ragcsalja es elolvad valamennyire a szajaba. Biztosan nyel le belolle mert mindig fogy de meg nem volt gond. A hippes babakekszel en is megjaram par hete. Ugyancsak egy jo nagy darabot leharapott belolle es alig birtam kihalaszni a szajabol. Ha puhara fozom a repat akkor mar azt is elragcsalja, persze felvagom neki aprora. Adtam neki fott krumpli darabot azzal sem volt gond. A tesztat sem szoktam mar neki leturmixolni ahogy regen. Persze osszetorom villaval jo aprora de igy is megeszi paradicsomos husis szosszal. 7,5 honapos
2010. szept. 19. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Az előzőek amit leirtak, azon kivül én még adok neki nassolni bio bulátát, illetve bio kölesgolyót. Imádja!!!!!És állitólag nagyon egészséges is!
2010. szept. 19. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 10 hónapos, nem adok neki semmi ilyesmit, mai napig turmixolok neki mindent, mert fuldoklik bármilyen darabos kajától. Elöl már van hat foga, úgyhogy ő nemcsak szopogatja a fent említett kajákat, hanem rendesen nagyot harap belőle. Én nem kockáztatok.
2010. szept. 19. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!