Melyik pelenkázási módszert szoktátok alkalmazni? Melyik mellett/ellen mi szól?
Hamarosan anya leszek (első gyerek) és oktatóvideókat néztem YT-n a pelusozással kapcsolatosan, viszont 2 féle-fajtát is láttam
1) kibontják a pelenkát, kinyitják, megnézik, végig ki van terítve, és a használtba belecsomagolják a popsitörlőt
2) kibontják, de bele se néznek egyáltalán, hanem még a pelenkával elkezdik törölgetni a gyereket, majd azonnal be is hajtják alá, mielőtt a további tisztításáokat csinálnák
Ti melyik módszerrel csináljátok? Melyik ellen milyen érvek/ellenérvek szólnak?
Hogyan lesz érdemes csinálni?
35 hkm
Én a 10-es válaszolóval értek egyet.Túltolod.
Lazíts kicsit,mert ez a legkönnyebb rész,ki fogsz készülni, ha ennyire túlagyalsz mindent.
Ráadásul nem ez a két opció van, hanem pl a nyakig kakás rész is,mikor ruhástól rakod a zuhany alá,és megpróbálod elkerülni, hogy a haja is olyan legyen.
Vagy pl a hasmenéses/kicsípetpiros fenék, amikor a gyerek üvölt mert annyira fáj neki.
Vagy a mozgásfejlődéses/dackorszakos kisgyerek, akinél 3 emberes a pelusozás ,mert nem akarja hagyni.Hidd el nekem, hogy pont le fogod sz..rni,hogy milyen módszer, csak kerüljön rá a tiszta pelus végre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!