Ha a digitális teszt ezt mondja, az tuti?
Volt a feleségemmel némi mosolyszünetünk, én elcuccoltam egy időre itthonról. Ez idő alatt neki volt egy próbálkozása, de azt mondta ez inkább amolyan "hiánypótló kapcsolat" volt. Nem akartam mélyebben belemenni, mindegy is, megtehette.
Amikor mégis egymás mellett tettük le a voksunkat, baromi sokszor voltunk együtt és őszintén szólva többnyire abszolút védekezés nélkül. A következő menzesze nem jött meg, nem csináltunk ebből gondot és hamarosan meg is születik a babánk. Nagyon várjuk, de valamiért mostanában nagyon sokszor megfordul a fejemben, hogy lehet nem is tőlem van. A feleségemnek ezt eddig háromszor mondtam kb. még rögtön az elején kétszer is, de ő teljesen biztos benne, hogy csak én lehetek az apja. Szóval hogy bizonyítson, vett valami olyan digitális tesztet, ami kimutatja mikor foganhatott. 2-3 hetet mutatott, ami valóban arra az időszakra esett, amikor mi "békültünk" és kb. 2 naponta együtt voltunk "eszetlenül". Akkor ő nem hiszem hogy együtt lett volna mással is. Azt mondta legutoljára 1 hónappal azelőtt volt együtt azzal a pasassal mielőtt mi kibékültünk és akkor is védekeztek, meg is jött neki rendesen. Viszont akkor is motoszkál a fejemben a dolog.
Nem akarom megbántani, meg apasági tesztet erőltetni, így első körben tudatlan férfi aggyal itt kérdeznék. Ha ez a teszt 2-3 hetet írt akkor (ami nekem kedvez), akkor az tuti ennyi, hihetek neki? Milyen % arányban helyesek ezek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!