Mennyi idő alatt lehet egy babát mentálisan tönkretenni?
Linkelj már be kérlek egy ilyen kérdést, amire sok ilyen válasz érkezett.
Másrészről én inkább azon aggódnék, hogy hosszú távon te milyen hatással lehetsz arra a gyerekre...
A pszichopatásat most nem találom. De itt van pl. ez: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
"hiába kér segítséget tőletek, nem kapja meg, ezért feladja és a kommunikáció a mélyben megsérül."
"Megrendül az ősbizalom és ez később komoly kihatással lesz egész életére."
"Ez hatalmas bizalomvesztés,nagyon nem jó irány."
A pszichopatás válasz valami olyasmi kérdésre érkezett, hogy a nagyszülőknél hagyta valaki a gyerekét. Ő folyamatosan akaratos volt, sírt, a nagyszülők ezzel nem foglalkoztak, nem adták meg neki amit akart. A szülei másnap észrevették hogy már nem üvölt a gyerek mindenért, nem akaratos, nincsenek hisztirohamjai, és kiderült hogy előző napon a nagyszülei így bántak vele. Erre a kérdésre minden második válasz az volt, hogy "a nagyszülők tönkretették", "kiölték belőle az érzelmeket ezért nem akar most semmit se", "pszichopata lett a lányodból, köszönd meg a szüleidnek", stb. Hétfőn olvasgattam a kérdéseket, akkor találtam ezeket. Majd ha lesz időm, akkor megint átfutom őket és belinkelem azt is ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!