Mivel mossátok a baba ruhákat? Mosószer, öblítő? Hány fok?
Figyelt kérdés
Minden új ruhát csak egyszer mostok át?2022. máj. 7. 14:04
11/16 anonim válasza:
Frosch Baby folyékony mosószer + Frosch baby öblítő. Nem mostam fertőtlenítővel, de száradás után kézi gőzölővel vasaltam őket, a magad hőfok alapban fertőtlenít. 60 fokon mosom őket, a textil pelenkákat pedig 90 fokon.
12/16 anonim válasza:
Közönséges Ariel mosópor, öblítő nélkül. 1x mostam ki az "újakat" (használtan kaptunk rengeteg ruhát). Míg pici volt, vasaltam.
13/16 anonim válasza:
Ugyan azt amit eddig is..
Persill/Ariel mosószer,Lenor öblítő.
14/16 anonim válasza:
Kimostam persil sensitive mososzerrel es lenor sesitive oblitovel, aztan kivasaltam a ruhait (mikor ujszulott volt) de csak elso hordas elott, aztan mikor mar kb 3 honapos volt mar nem vasaltam
15/16 anonim válasza:
Az elején Lovela mosószert használtam, de mostmár azzal mosom amivel a miénket. Viszont az öblítő továbbra is silan sensitive és teszek hozzá mosáshoz való Sanytol ruha fertőtlenítőt . Többnyire 40 fokon mosom, de ha nagyon foltosak a ruhák ( 8 hónapos, mászik, hozzá táplálunk) akkor 60 fokon.
16/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok . Az összes ruhát kimostam az elején és ki is vasalatam. Utána vettünk szárító gépet, szóval azóta nem vasalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!