Mivel mossátok a baba ruhákat? Mosószer, öblítő? Hány fok?
Figyelt kérdés
Minden új ruhát csak egyszer mostok át?2022. máj. 7. 14:04
1/16 anonim válasza:
Ariel kapszulát használok, mellé Silan Sensitive öblítőt.
És 1x mosom ki használat előtt az új ruhákat.
2/16 anonim válasza:
Én még csak várom a kisfiamat, de Lovela folyékony mososzert vettem. Amit alacsony hőfokon kell mosni, ahhoz meg öblítő helyett ruhák ferzotlenitesere alkalmas Sanytolt tettem - ilyen babavató termékpromós csomagban találtam rá, venni is fogok.
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi.
Igen, azért kérdeztem a 2x mosást, mert olvastam, hogy valaki kimos először ilyen fertőtlenítős mosószerrel, utána még simával.
Mert hogy viszkethet vagy kiütést okozhat a baba bőrének a fertőtlenítős mosószer.
Azért ajánlják, hogy még egy mosás, vagy plusz öblítő program.
2022. máj. 7. 15:23
4/16 anonim válasza:
Persil deep cleaninggel mosok és szenvitíz öblítővel. Nem fertőtlenítek külön meg semmi ilyesmi.
5/16 anonim válasza:
Ariel sensitive meg coccolino sensitive talán.
De csomószor csak ecetet öntök öblítő helyett, minimális öblítővel, és akkor lesz pici illata is.
Ha nem akarsz használni fertőtlenítőt, vasalhatsz is. Én az új ruhákat csak egyszer mosom ki, rendes programmal.
6/16 anonim válasza:
Ugyanazt a kapszulát használom amit a mi ruháinkhoz, öblítő nélkül. Egyszer mosom csak az új ruhákat
7/16 anonim válasza:
Lovela mososzer, ecet az oblitesre.
1x mostam elsore is, azota is csak 1x.
8/16 anonim válasza:
Cseppke folyékony mosószerrel és az öblítőjével mosom. Egyszer mostam át használat előtt a ruhákat 40 fokon. A babám a kórházi lepedő, hálóing miatt piros foltos lett, de ezekre a mosószerekre nem reagált a bőre szerencsére. Ami kakafoltos, ahhoz Sanytolt teszek.
9/16 anonim válasza:
Kapszula, aztán silan sensitiv és 60 fokon egyszer mosás.
10/16 anonim válasza:
Dm sensitive mosószer, dm sensitive fertőtlenítő öblítővel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!