17 éves vagyok és terhes vagyok! Mit tudunk tenni?
"Mindent meg lehet oldani csak akarni kell"- akkor mi a kérdés.
Mellesleg valahogy én hiába akartam sose terem teli hűtő, pelenka...
20-as, tévedsz. :)
Szimplán nem értem, miért jó az, hogyha valaki sz.r anyagi helyzetben van, saját otthona sincs, akkor minek szül 1-2(-3) gyereket még pluszba... Hogyha az ő élete rossz, legyen rossz a gyerekeinek is?
Azért itt 17 évesen hogy osztják már az észt 😆
Elmondanám, hogy nem csak a kérdezőnek, de neked sincs fingod a világról, kiscsillag 😆
Olyan gyereknek, akinek az egyik szülője nagykorú (párod) nem kell gyám, ha a párod tesz apasági nyilatkozatot. Tökmindegy, hogy dolgozik-e. Szerinted a munkanélküliektől elveszik a gyereküket, vagy mi? Semmit nem számít a szülői jogok tekintetében, hogy mennyit dolgozott/dolgozik. Tartsa el a gyereket és gondoskodjon róla, hogy ne vegyék nevelésbe (ez azt jelenti, hogy egy gyereket elvesznek a szüleitől és nevelőszülőkhöz kerül).
A gyámnál már nyilván számít, hogy van-e megfelelő jövedelme a leendő gyámnak, de az más téma. A szülő nem gyámja a saját gyerekének, hanem szülője. Gyámja annak van, akinek a szülőjétől elvették a szülői jogokat.
Nekem csak egy kérdésem van. Anyád vagy apád legalább pofán b@szott mikor közölted velük ez a remek hírt?
Gyereknek gyerek... Jó isten gyere le
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!