Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17 éves vagyok és terhes...

17 éves vagyok és terhes vagyok! Mit tudunk tenni?

Figyelt kérdés
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy mi hogyan van? Szüleim tudják és támogatnak is de viszont anyukám beteg, ami miatt lehet hogy nem engedik hogy a gyámja legyen a picinek. A párom is melletem van de novemberbe lesz 18 éves, a pici születése előtt de nincs 1 év munka viszonya vagyis ezt mondták bent hogy így nem lehet. Így mit tudunk tenni? Mit csináljunk? Ne haragudjatok ha valamit rosszul írtam.
2022. máj. 6. 17:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
81%

"Mindent meg lehet oldani csak akarni kell"- akkor mi a kérdés.

Mellesleg valahogy én hiába akartam sose terem teli hűtő, pelenka...

2022. máj. 6. 20:09
 22/35 anonim ***** válasza:
64%

20-as, tévedsz. :)

Szimplán nem értem, miért jó az, hogyha valaki sz.r anyagi helyzetben van, saját otthona sincs, akkor minek szül 1-2(-3) gyereket még pluszba... Hogyha az ő élete rossz, legyen rossz a gyerekeinek is?

2022. máj. 6. 20:15
 23/35 anonim ***** válasza:
81%
NEKED nem lenne jobb, ha abortálnás, csak a GYEREKNEK, végül is... Szüld meg szerencsétlent nélkülözésbe, bizonytalanságba, nincs elég gyereknek szar gyermekkora...
2022. máj. 6. 20:16
 24/35 anonim ***** válasza:
83%
Milyen szakmával rendelkezel 17 évesen?? :DD
2022. máj. 6. 20:18
 25/35 anonim ***** válasza:
90%
Életművész MSc
2022. máj. 6. 20:22
 26/35 anonim ***** válasza:
86%

Azért itt 17 évesen hogy osztják már az észt 😆

Elmondanám, hogy nem csak a kérdezőnek, de neked sincs fingod a világról, kiscsillag 😆

2022. máj. 6. 20:37
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Olyan gyereknek, akinek az egyik szülője nagykorú (párod) nem kell gyám, ha a párod tesz apasági nyilatkozatot. Tökmindegy, hogy dolgozik-e. Szerinted a munkanélküliektől elveszik a gyereküket, vagy mi? Semmit nem számít a szülői jogok tekintetében, hogy mennyit dolgozott/dolgozik. Tartsa el a gyereket és gondoskodjon róla, hogy ne vegyék nevelésbe (ez azt jelenti, hogy egy gyereket elvesznek a szüleitől és nevelőszülőkhöz kerül).

A gyámnál már nyilván számít, hogy van-e megfelelő jövedelme a leendő gyámnak, de az más téma. A szülő nem gyámja a saját gyerekének, hanem szülője. Gyámja annak van, akinek a szülőjétől elvették a szülői jogokat.

2022. máj. 6. 20:46
 28/35 anonim ***** válasza:
67%

Nekem csak egy kérdésem van. Anyád vagy apád legalább pofán b@szott mikor közölted velük ez a remek hírt?

Gyereknek gyerek... Jó isten gyere le

2022. máj. 6. 21:47
 29/35 anonim ***** válasza:
77%
17 évesen mit dolgozol, feketemunka?
2022. máj. 6. 22:50
 30/35 anonim ***** válasza:
88%
Remélem tisztában vagy, hogyha édesapád lesz a gyám, akkor neki kell elmennie a gyerekkel csedre, gyedre..
2022. máj. 7. 06:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!