Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17 éves vagyok és terhes...

17 éves vagyok és terhes vagyok! Mit tudunk tenni?

Figyelt kérdés
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy mi hogyan van? Szüleim tudják és támogatnak is de viszont anyukám beteg, ami miatt lehet hogy nem engedik hogy a gyámja legyen a picinek. A párom is melletem van de novemberbe lesz 18 éves, a pici születése előtt de nincs 1 év munka viszonya vagyis ezt mondták bent hogy így nem lehet. Így mit tudunk tenni? Mit csináljunk? Ne haragudjatok ha valamit rosszul írtam.
2022. máj. 6. 17:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó, ne írj már butaságokat, hogy az apjának gyedre KELL mennie. Senkinek sem kötelező gyedre mennie. Tény, hogy a szülőanya nem lesz jogosult a juttatásokra, ha nincsenek nála a szülői jogok, de egyáltalán nem kötelező gyedre mennie a gyámnak, sem senkinek, nem beszélve arról, hogy ha igénybe veszi a gyedet/gyest valaki, akkor is simán dolgozhat mellette, és arra bízza a gyereket, akire akarja.

Ráadasul ha a biológiai apa nagykorú lesz a szüléskor, akkor NEM KELL GYÁM. Nem tudom, ki mondta ennek a kislánynak, hogy a párjának ehhez kell egyéves munkaviszony, ez egész egyszerűen NINCS ÍGY.

2022. máj. 7. 10:05
 32/35 anonim ***** válasza:
84%

Én 35 évesen szültem, szerettem volna ha van egy munkahely ami visszavár, ha kapok elegendő gyes-t gyed-et, utóbbi így is 140 ezer körül van. Jó úgy gyereket nevelni,hogy tudom vissza tudok menni dolgozni és bölcsődébe is tudom tenni ha netán muszáj lesz dolgoznom.

Hisz ha nem lesz az apja bármilyen okból akkor legalább nem pucér fenékkel nevelem a gyereket. Igen szüleid segítenek, de bármi történhet és gyakorlat/érettségi nélkül nem sok jól fizető munka van( vagy legalábbis melós). Tegyük fel szüleid nem tudnak eltartani vagy elég a ház, eluti őket 3gy autó, teszem azt pasid is rájön neki ez nem kell és akkor ott állsz munka nélkül, állami támogatás nélkül. Ja és most várod a babát de nem leányálom a 2 óránkénti kelés, a begyulladt mell, a fájó gátseb. Ha fáj a hasa nincs alvás, ringathatod egész éjjel akár és így tovább. Azt hiszed megoldod, de szerintem itt a szüleid fogják átvenni a nevelés oroszlán részét...

2022. máj. 7. 19:30
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintetek azzal mit ér a kérdező, hogy elmondjátok mi lett volna ha, mit kellett volna, bezzeg én... stb.
2022. máj. 7. 20:26
 34/35 anonim válasza:
100%
33. Egyetértek!
2022. máj. 7. 22:52
 35/35 anonim ***** válasza:
68%

Azon nem gondolkodtál, hogy örökbe adjad?

Nem állami gondozásba, hanem születésekor rögtön örökbe adni.

Rengeteg olyan pár van, akiknek nem lehet saját és évek óta várnak kisbabára. Sokkal jobb életet tudnának neki biztosítani, mint te. A lelkiismereted is nyugodt lehetne, hogy te a tőled telhető legjobbat adnád neki ezzel.

2022. máj. 7. 22:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!