Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17 éves vagyok és terhes...

17 éves vagyok és terhes vagyok! Mit tudunk tenni?

Figyelt kérdés
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy mi hogyan van? Szüleim tudják és támogatnak is de viszont anyukám beteg, ami miatt lehet hogy nem engedik hogy a gyámja legyen a picinek. A párom is melletem van de novemberbe lesz 18 éves, a pici születése előtt de nincs 1 év munka viszonya vagyis ezt mondták bent hogy így nem lehet. Így mit tudunk tenni? Mit csináljunk? Ne haragudjatok ha valamit rosszul írtam.
2022. máj. 6. 17:59
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
8 válaszolónak, nem csak Édesapám dolgozik, jelenleg én is és a párom is. Az egy dolog hogy apukám lesz a gyámja, csak a gyámnak rendelkezie kell egy munkahelyel és jövedelem. Ez még nem jelenti azt hogy ő egyedül dolgozik
2022. máj. 6. 18:28
 12/35 anonim ***** válasza:
17%
Nem naiv vagyok, csak szerintem úgy gyereket vállalni, hogy tudja az illető, hogy soha nem fog neki szép jövőt biztosítani, önzőség.
2022. máj. 6. 18:28
 13/35 anonim ***** válasza:
76%
Azért a család se semmi hogy támogatja 17 évesen...
2022. máj. 6. 18:31
 14/35 A kérdező kommentje:
Miért kell rosszindulatunak lenni?! Értem én azt hogy igenis baj hogy 17 évesen terhes vagyok de nem fogom elvetetni mert utána meg bánnám. Nem lenne jobb ha elvetetném, és igen lehet baj hogy támogat a családom de inkább mint hogy el küldjenek itthonról ezért vagy erőszakkal elvetettések. Segítséget vártam vagy nem tudom de ezt nem hogy mindenki le támad. Még hogyha olyan körülmények között élnek hogy tudom hogy semmi jövője nem lenne a picinek akkor azt mondom hogy oké akkor vetessük el.. De igy hogy tudom hogy nem lesz az hogy nem lesz boldog akkor meg tartom.. És amúgy szegény ember is tudd boldog lenni akkor szegény gyerek is. De jó az anyagi allápotunk.
2022. máj. 6. 18:42
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
És mi pontosan a kérdés ha elvileg minden adott?
2022. máj. 6. 18:43
 16/35 anonim ***** válasza:
44%

Helyesen sem tudsz írni bakker... :D

Na de mindegy, legalább majd 3. osztálytól együtt tanulhatsz vele nyelvtant!! :)

2022. máj. 6. 18:45
 17/35 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem troll lesz, nem mondom hogy nincs ilyen helyzet de itt szerintem troll az illető.
2022. máj. 6. 18:47
 18/35 anonim ***** válasza:
90%
Én azt nem értem, minek a kicsinek gyám, ha a gyerek apja a gyerek születés előtt betölti a 18at? Nagykorú lesz, és tökmindegy, hogy dolgozik e (mármint gyámság szempontjából).
2022. máj. 6. 18:49
 19/35 anonim ***** válasza:
88%

Hm. Ha minden adott akkor mi a fuck a nagy egetrengető kérdés?

Azért kíváncsi lennék 17 évesen hol van munkád meg ugyan milyen szakma van már a kezedben.. 🤔

2022. máj. 6. 19:46
 20/35 anonim ***** válasza:
87%

Csak buksi simiért jött, meg akarta mutatni, hogy mekkora ész 17 évesen.

2022. máj. 6. 19:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!