Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kocsiban valo utazast ha nem...

Kocsiban valo utazast ha nem birja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos a lassan egy eves kislanyom nem bir megmaradni a kocsiban.

Mennenk nemsokara egy 3 oras utra es felek vegig fogja uvolteni.

Ki hogy foglalja le a babajat?

Probalunk ugy indulni majd, hogy aludjon. De mar volt ra pelda, fel oras utra mentunk, 20 perc utan felebredt , a maradek 10- et vegig uvoltotte.

Nemreg valtottunk Isofix- es ulesre.

Mar ujszulott kora ota hordjuk kocsival , de valamiert nem bir megmaradni a kocsiban.

Vagy o ilyen baboka lenne?

Mert a babakocsival is ugyan ez van.

Egy ideig elnezelodik, aztan kezdi a kifeszitest😕

Zenelos jatekot, logos jatekot viszunk a kocsiban , konyvecsket, kedvenc pluss. Mit lehetne még? Ezeket mind eldobalja😃

Marad az alvas, hatha vegig aludna 3 orat?😵‍💫

Van/volt valaki ilyen helyzetben?

2022. máj. 6. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk így volt, rémálom volt sokáig minden út, fél óránál hosszabbra el se indultam vele. Ráadásul az en gyerekem nem alszik el a kocsiban, meg ha nagyon álmos, akkor se. Csak jobban sírt.

Szóval az a lényeg, hogy nem jött be semmi, egész egyszerűen egyre többet bírt nyugiban.

2022. máj. 6. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk ugyanez. Csak ha nagyon muszáj, akkor megyünk vele kocsival, és úgy számoljuk az utat, hogy 30-40 percenként lesz egy hosszabb szünet (általában benzinkút, mi iszunk egy kávét, ő mozog egy kicsit, ha kell pelenka csere, stb), aztán megyünk tovább. A játékok és egyebek nagyon max 20 percig kötik le, utána ordít és direkt hergeli is magát bele, amitől ki is melegszik, úgyhogy kénytelen vagyok max egy bodyban utaztatni a kinti időtől függetlenül, mert csatakosra izzad 5 perc alatt.

Mondhatjuk, hogy rémálom az autózás nem is erőltetjük...

2022. máj. 6. 09:11
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Vettem egy tablet tartót a háttámlára, bele a tablet és nézte egy darabig, állóképes mesét nézett, pl. boribon, olyan, mint a diafilm. Ha alszik, egyszer megálltok, utána 20 perc tablet, már lassan ott is vagytok. Láttam ilyen autós kisasztalt is babáknak, bár ahhoz kicsi, hogy, rajzolgasson.
2022. máj. 6. 09:25
 4/9 anonim ***** válasza:
több megálló
2022. máj. 6. 10:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat 🙂

Igen a tobb megallora gondoltam en is.

2022. máj. 6. 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem jött be a több megalló. Annal jobban üvöltött, mikor vissza kellett ülni.

Tudom, hogy nem fog tetszeni a valaszom, de mi vonattal megyünk hosszabb tavokra emiatt. Egy hangja sincs, nezelődik, jatszik, alszik, fel lehet vele allni kicsit stb. Babakocsi helyett pedig csatos hordozó vált be.

2022. máj. 6. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezért mentünk a nagyobb utakra mindig vonattal. Ott kényelmesen aludni is tud, sétálgatni is tudtam vele,egyebek. Nyíregyházáról Budapestre mentünk mindig autó helyett vonattal.
2022. máj. 6. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:
27%
Tablet tartó és bogyó és babóca, de a mese hangja is elég nála ezt imádja, most 7 hónapos. Most megyünk 2 órás útra majd kiderül. .
2022. máj. 6. 14:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tableten rövid mese,ilyen nyugtató zene és gyerek zene.
2022. máj. 6. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!