Kocsiban valo utazast ha nem birja?
Sziasztok!
Sajnos a lassan egy eves kislanyom nem bir megmaradni a kocsiban.
Mennenk nemsokara egy 3 oras utra es felek vegig fogja uvolteni.
Ki hogy foglalja le a babajat?
Probalunk ugy indulni majd, hogy aludjon. De mar volt ra pelda, fel oras utra mentunk, 20 perc utan felebredt , a maradek 10- et vegig uvoltotte.
Nemreg valtottunk Isofix- es ulesre.
Mar ujszulott kora ota hordjuk kocsival , de valamiert nem bir megmaradni a kocsiban.
Vagy o ilyen baboka lenne?
Mert a babakocsival is ugyan ez van.
Egy ideig elnezelodik, aztan kezdi a kifeszitest😕
Zenelos jatekot, logos jatekot viszunk a kocsiban , konyvecsket, kedvenc pluss. Mit lehetne még? Ezeket mind eldobalja😃
Marad az alvas, hatha vegig aludna 3 orat?😵💫
Van/volt valaki ilyen helyzetben?
Nálunk így volt, rémálom volt sokáig minden út, fél óránál hosszabbra el se indultam vele. Ráadásul az en gyerekem nem alszik el a kocsiban, meg ha nagyon álmos, akkor se. Csak jobban sírt.
Szóval az a lényeg, hogy nem jött be semmi, egész egyszerűen egyre többet bírt nyugiban.
Nálunk ugyanez. Csak ha nagyon muszáj, akkor megyünk vele kocsival, és úgy számoljuk az utat, hogy 30-40 percenként lesz egy hosszabb szünet (általában benzinkút, mi iszunk egy kávét, ő mozog egy kicsit, ha kell pelenka csere, stb), aztán megyünk tovább. A játékok és egyebek nagyon max 20 percig kötik le, utána ordít és direkt hergeli is magát bele, amitől ki is melegszik, úgyhogy kénytelen vagyok max egy bodyban utaztatni a kinti időtől függetlenül, mert csatakosra izzad 5 perc alatt.
Mondhatjuk, hogy rémálom az autózás nem is erőltetjük...
Koszonom a valaszokat 🙂
Igen a tobb megallora gondoltam en is.
Nálunk nem jött be a több megalló. Annal jobban üvöltött, mikor vissza kellett ülni.
Tudom, hogy nem fog tetszeni a valaszom, de mi vonattal megyünk hosszabb tavokra emiatt. Egy hangja sincs, nezelődik, jatszik, alszik, fel lehet vele allni kicsit stb. Babakocsi helyett pedig csatos hordozó vált be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!