Anyósom megszervezte a keresztelőt. Túlzásba viszem?
Mi a feleségemmel még nem voltunk teljesen biztosak benne, hogy szeretnénk megkeresztelni-e a lányunkat. Anyósom megszervezte.
Nem tudtuk, hogy kik lesznek ott, és azt sem, hogy rendeltek kaját utána. Sajnos mivel nem akartunk konfrontációt, így hagytuk és nem állítottuk le l. Viszont így utólag is bánt minket,mert azóta más probléma is volt. Túlzásba visszük?
Kedves utolsó, amit írsz elég sok sebből vérzik. Szerinted nem az a normális, ha a gyerek szülei döntik el, hogy szeretnék e, ha meglenne keresztelve a kislányuk vagy sem?
Illetve ha szeretnék, akkor ők készítenék a meghívókat és osztanák szét azok között, akiket szeretnének meghívni a keresztelőre?
Mindenki el tudja dönteni, hogy szeretne vagy sem, nem kell anyósnak ezzel kapcsolatban szervezkedni.
Érdekes , hogy van, aki ezt másképp gondolja.
Tudom mit érzel!
Én anyósom a hátam mögött, megszervezett a gyereknek egy ortopéd vizsgálatot és csak a férjemnek mondta el, aki ezzel állt haza, hogy az anyja elviszi vizsgálatra. És nekem nem mondta, pedig aznap találkoztunk is. Nagyon sok húzása volt anyósomnak, nem reagálod túl. Én várom a pillanatot, hogy mikor építetjük végre le, hogy ne szólhasson már bele az életünkbe.
(Férjem túl engedékeny az anyjával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!