Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom megszervezte a kereszt...

Anyósom megszervezte a keresztelőt. Túlzásba viszem?

Figyelt kérdés

Mi a feleségemmel még nem voltunk teljesen biztosak benne, hogy szeretnénk megkeresztelni-e a lányunkat. Anyósom megszervezte.

Nem tudtuk, hogy kik lesznek ott, és azt sem, hogy rendeltek kaját utána. Sajnos mivel nem akartunk konfrontációt, így hagytuk és nem állítottuk le l. Viszont így utólag is bánt minket,mert azóta más probléma is volt. Túlzásba visszük?

2022. máj. 6. 08:24
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
20%
Én örülnék, hogy nem nekem kell vacakolnom vele. Utálok szervezkedni. Amúgy én se tartanék, de ha a család szeretné, és még le is szervezik helyettem, akkor miért ne? Baja nem lesz tôle senkinek. Ha meg nem tudjátok a részleteket, rá kell kérdezni. “Köszönjük, hogy megszervezted, Kati, remélem nem volt túl sok meló vele. Mi a terv, kik jönnek? Kaja lesz, vagy azt intézzük mi?”
2022. máj. 6. 15:10
 32/33 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, amit írsz elég sok sebből vérzik. Szerinted nem az a normális, ha a gyerek szülei döntik el, hogy szeretnék e, ha meglenne keresztelve a kislányuk vagy sem?

Illetve ha szeretnék, akkor ők készítenék a meghívókat és osztanák szét azok között, akiket szeretnének meghívni a keresztelőre?

Mindenki el tudja dönteni, hogy szeretne vagy sem, nem kell anyósnak ezzel kapcsolatban szervezkedni.

Érdekes , hogy van, aki ezt másképp gondolja.

2022. máj. 6. 21:07
 33/33 anonim válasza:
51%

Tudom mit érzel!

Én anyósom a hátam mögött, megszervezett a gyereknek egy ortopéd vizsgálatot és csak a férjemnek mondta el, aki ezzel állt haza, hogy az anyja elviszi vizsgálatra. És nekem nem mondta, pedig aznap találkoztunk is. Nagyon sok húzása volt anyósomnak, nem reagálod túl. Én várom a pillanatot, hogy mikor építetjük végre le, hogy ne szólhasson már bele az életünkbe.

(Férjem túl engedékeny az anyjával)

2022. jún. 25. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!