Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom megszervezte a kereszt...

Anyósom megszervezte a keresztelőt. Túlzásba viszem?

Figyelt kérdés

Mi a feleségemmel még nem voltunk teljesen biztosak benne, hogy szeretnénk megkeresztelni-e a lányunkat. Anyósom megszervezte.

Nem tudtuk, hogy kik lesznek ott, és azt sem, hogy rendeltek kaját utána. Sajnos mivel nem akartunk konfrontációt, így hagytuk és nem állítottuk le l. Viszont így utólag is bánt minket,mert azóta más probléma is volt. Túlzásba visszük?

2022. máj. 6. 08:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
75%

Feleséged nem tud leválni az anyjáról. Te meg úszol az árral.

Egyetlen reményetek, hogy anyósod se él örökké, és utána majd felnőttként fogtok élni. Addig meg kb. az "anyakirálynő" fog uralkodni felettetek. :-)))

Ill. ha te besokallsz, elválhatsz a feleségedtől, otthagyhatod az anyósoddal együtt, de utána alaposan nézd meg, akivel újból összejössz, hogy lelkileg is felnőtt-e vagy csak testileg.

2022. máj. 6. 09:13
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét alatt 2 ekkora témában írsz ki kérdést. Eddig is ilyeneket kellett csinálnia a 2 év során ha ezt így egy hét alatt megjátsza. Vagy kamu
2022. máj. 6. 09:17
 13/33 A kérdező kommentje:

10-es:

Bárcsak kamu lenne.

2022. máj. 6. 09:18
 14/33 anonim ***** válasza:
78%
8-as vagyok, kérlek válaszolj a kérdéseimre, ha már a kamuzást akarod cáfolni...
2022. máj. 6. 09:20
 15/33 A kérdező kommentje:

A Keresztelő volt az első. hagytuk, buták voltunk, tudom.

A hallás vizsgálat a második.

Amit már nem hagyunk. Már vissza sem írok az anyósnak, majd max. este megírom hogy dobja ki a kukába a beutalót. Mert írta, hogy mehetek érte. Teljesen más világ lesz.

2022. máj. 6. 09:21
 16/33 anonim ***** válasza:
88%
Ha más világ jönne, akkor ez a kérdésed sem született volna meg
2022. máj. 6. 09:23
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

15-re:

A kritikus pont az, hogy a feleséged merjen/tudjon ellentmondani az anyjának. Az esetek 99%-ában ezen bukik el a dolog.

Beszélgettél a feleségeddel erről? Ő hogyan látja ezeket a dolgokat?

18/33 A kérdező kommentje:

8-as:

Külön élünk mindenkitől. Az én anyámtól is és anyósèktól is.

Nem abban a városban, ahol ők.

Direkt itt néztem házat, mert már nem bírtuk.

A váratlan este 7 órás beállításokat például.

Egyéb oka is van, hogy jöttünk. Az én anyukám alkoholista. Apu pedig nincs, mert az én szüleim 1 éves koromban váltak el, a drága nagymamám a S hasonló beállítottságú volt mint anyós.

Anyu azóta totál lecsúszott.

19/33 A kérdező kommentje:

Segítettek anyósèk, kaptunk egy használt autót (1.7m)

De nem függünk anyagilag tőlük egyáltalán.

Lehet, hogy nem kellett volna elfogadni? Sose vágták a fejünkhöz az anyagi segítséget.

2022. máj. 6. 09:25
 20/33 A kérdező kommentje:

8-as: nem tölt vele sok időt anyós.

Eddig át sem jött a városba, mert 10km.

Feleségem nagyon zavarta hogy semmi időt nem tölt vele, szerintem az arany középút a megoldás.

Vasarnapokon szoktunk menni ebédre és akkor ott ülünk.

2022. máj. 6. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!