Tényleg képes egy 4 hónapos gyerek magától felülni és felállni?
Dehogy lehetséges. Meg a felülés se igazán. Valószínűleg a kedves delikvens ültette a gyereket és az néhany másodpercig megtartotta magát...ami tegyük hozzá nem is egészséges még.
Nem kell ám mindent elhinni. Kismamák, anyukák szeretnek tulozni.
Nekem ez azota csúcs mióta anno egy 32 hetes kismama ismerősöm azt mondta hogy a gyereke a pocakban el tudja rugni a bevásárlókocsit...😂
A keresztanyam unokája pár naposan beszélt és az első szava természetesen a nagymama jelenlétében a mama volt.
Nem kell ám mindent elhinni
4-re:
Sokan versenyt csinálnak ebből.
Később meg abból, hogy ki lesz előbb szobatiszta (na, ott durva kárt lehet tenni az erőltetéssel), ki kezd előbb beszélni ...... de akár abból is, hogy kinek jön ki előbb a foga.
Nagyon ritka az ilyen, de szerintem előfordulhat.
Az én gyerekem is koran kezdte a nagymozgàsokat. 3 és fèl hónaposan màszott, napra pontosan 5 hónaposan felàllt. Cserèbe a finommotorikàja maradt le a kortàrsaitòl, meg az idegrendszere èrzekeny volt zajokra, èrintèsre.
Az ilyesmi nem verseny, hogy ki mikor mit kezd. Èn nem is beszeltem meg a többi anyukaval, nehogy hazugnak vagy dicsekvőnek tűnjek. Plusz ez nem az èn èrdemem volt, es sokszor ùgy èrzik az anyàk, hogy a gyerekük fejlődèse őket minősìti, pedig ez nem így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!