Tényleg képes egy 4 hónapos gyerek magától felülni és felállni?
Mi dévény tornára járunk a kisfiammal mert elég gyorsan halad mindennel és ott mondta nekünk a dévényes egy beszélgetés alkalmával, hogy vannak olyan babák akik 4 hónaposan már ülnek/állnak és 5 hónaposan el is indulnak.
Ez a borzasztó feszes izomzat miatt van
Mi is nagyon meglepődtünk.
Úgyhogy van ilyen, de semmiképpen sem normális
Én 7 hónapost láttam a kórházban,hogy körbesétálta a kiságyat. Baromi morbid volt,mert teljesen picibaba arca és testalkata volt. Egy picike cigány kislány volt. Hihetetlen látvány volt.
Mondtam is utána a védőnőnek,hogyha nem a saját szememmel látom,tuti nem hiszem el.
Benn vagyok egy babás csoportba, ahol a lányommal egyidős babak anyukái vannak. Kb 1000fős csoport, ott van agy kislány, aki 5honaposan állt fel. Ülni nem tud, csak támasztva. Video is van rola, ahogy feláll. Most 7 honaposak, ugyan azt tudja, ülni nem, de kapaszkodva feláll
Én mindenesetre nem hinném, hogy lenne ilyen 4 honapos.
Én hétvégén hallottam a saját gyerekemről, hogy már egyedül áll 😂😂 Vendégségben voltunk, és a házigazda (aki nekünk nem rokon, csak rokon rokona) dicsekedett azzal, hogy a lányom áll.
5 hónapos, ha kézben tartjuk, és leér a talpa, akkor rövid ideig kinyomja magát. Ez nem állás, de az ismerős váltig állította, és erősködött NEKEM, hogy ő a facen látta, hogy egyedül áll 🤦♀️
Kicsit bolond... 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!