Melyik a jobb? Hosszú távon melyiktől lesz jobb a viselkedése?
Figyelt kérdés
Ha nem veszem fel ahogy elkezd sírni, hanem hagyom egy kicsit hogy abba hagyja, és szokja hogy nem ugrok rögtön. Vagy ahogy elkezdi, megyek is, és felveszem, nyugtatom.2022. ápr. 13. 11:51
21/23 anonim válasza:
21. Tudod én sem azért szültem, h hagyjam ordítani. Nyilván valóan mindennél jobban szeretem, ahogy egy normális anya a gyermekét, és képzeld mem jó érzés amikor sír! Azonban ez egy gyerek, meg sem fog benne maradni, ahogy bennem sem maradt meg h anyáék felvettek e v sem, nem is tudom, meg sem kérdeztem azóta sem. Azzal van a probléma h hatalmas hangsúlyt fektetsz ennek a dolognak.. Ne h már az a rossz szülő aki nem kapja fel azonnal 🤦♀️ sztem pedig te nyugtatgatod magadat, h mennyire jól csináltad, aztán pedig nem
22/23 anonim válasza:
22. Mert hatalmas hangsúly van azon, hogy egy gyereket hagysz e sírni vagy nem. Ha sír azt jelenti baja van, ha te következetesen ilyenkor hagyod sírni sérül az az alapvető bizalom ami a legfontosabb egy gyerek életében. Ha addig nyöszörög amíg wc-n vagy, leszűröd a tésztát még azt a három ruhát kiteregeted semmi, de semmi nem fog történni. Ha ott állsz, hogy jaj nem veszem fel, mert… 60 évvel ezelőtt ezt mondták akkor igenis sérül. Ezt nem én mondom, hanem számtalan tanulmány. Ha nem jó érzés neked ahogy sír szerinted normális dolog hogy hallgatod? Csecsemőt nem lehet elkényeztetni bármennyire szeretnél a hülye elméleteidhez igazolást találni. És persze tudom szarul csinálom, de ha a jól csinálás az, hogy hallgatom ahogy sír soha nem akarom jól csinálni. Boldog gyereket szeretnék, nem jót.
23/23 anonim válasza:
23. Egy csecsemő hihetetlenül sokat sír, szinte abból áll az élete ha éppen nem eszik v minimálisat alszik. Nem tudom null 24ben a karomban tartani, és igen képzeld, régen ezt mondták. Na és akkor mi van?? Abban az időben fel annyi lelki sérült gyerek sem volt! Mindenki életvidám, boldog életet élt, gondolom a te nagyszüleid is mesélték mennyivel jobb volt. Aztán őket sem kapdosták fel, de látod, élnek :) te szeretnéd mindenáron az elképesztően barom gyereknevelési dolgaidat másokra erőltetni, aztán jössz itt a tanulmányokkal amikor most néztél a blikkrúzson, v az egyik magazinodban. Természetesen ellátom, ha vmire szüksége van, de nem fogom állandóan felkapdosni. Nem az első gyerek, második. Kislányomat sem kapdostuk fel( pedig 1. gyerek volt) semmi de semmi baja nem lett! Megy játszani a kis barátnőivel, beilleszkedett az óvodába, játszótéren is simán barátkozik mindenkivel. Életvidám, boldog, kiegyensúlyozott gyerek. Inkább a saját példámnak hiszek, nem a te "tanulmányaidnak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!