Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik a jobb viselkedés egy...

Melyik a jobb viselkedés egy kamasztól szerintetek ezek közül és miért?

Figyelt kérdés

A: Rendszeresen bulizni jár a haverjaival, gyakran tök részegre issza magát

B: Folyton a számítógép előtt ül, játékokkal játszik, interneten ismerkedik és a való életben nem megy sehova csak iskolába

2015. nov. 24. 22:49
 1/10 A kérdező kommentje:
Melyikből lesz inkább egy egészséges, normális felnőtt később?
2015. nov. 24. 22:49
 2/10 anonim ***** válasza:
52%

4 kamasz gyerekem van (13-19 évesek), de a fenti 2 közül egyiket sem követik. Van középút, amibe belefér az időnkénti buli MÉRTÉKTARTÓ ivásal, egy kevés gépezéssel,sportolással, mozival, hobbival, randikkal,tanulással, olvasással, a valós életben való ismerkedéssel és kapcsolatok ápolásával.

Miért csak végletekben lehet gondolkodni? Miért nem lehet változatossá, sokszínűvé tenni a napokat?

2015. nov. 24. 22:53
 3/10 A kérdező kommentje:
De én a kérdésben konkrétan ezekre vagyok kíváncsi amiket leírtam
2015. nov. 24. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Akkor válaszolok neked: egyik sem jó. Melyik a kevésbé rossz? Nem tudom, mindegyik függőséghez vezethet, Megjósolhatatlan, kinövi-e felnőtt korra a függőséget. Mindkettőre van pozitív, negatív példa is, ez megjósolhatatlan.
2015. nov. 24. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
A végletes viselkedés nem egészséges, akármilyen irányban leng is ki, úgyhogy nincs jobb lehetőség.
2015. nov. 24. 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyik se jó, nekem a B szimpatikus, s ismerős is, bár én jártam számítógépes találkozókra... :D Annak viszont nagyon örülök, hogy 18 évesen lett rendes számítógépem (miután felvettek programozó szakra az egyetemre), s addig rengeteget olvastam, túráztam, gondolkodtam.

Kiindulnék a B-ből és elég sokat tennék érte, hogy igenis legyen az életében más is. Igazából ezt pici korban kell elkezdeni, vinni a porontyot ideoda, gyalog, biciklivel, motorral, tengerpartra, könnyűbúvárkodni, mit tudom én. Valami csak megragadja :)

Egy bulizóssal nekem nehezebb lenne, mivel én sosem voltam az s a sejtméreg túlzásba vitele is erős (kicsit sem vagyok antialkoholista, jegyzem meg).

2015. nov. 24. 23:37
 7/10 anonim ***** válasza:
A, majtranszplant utan teljesen egeszseges, normalis fenott lesz.
2015. nov. 25. 01:05
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Az A nem okoz függőséget.
2015. nov. 25. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:

A Sok baráttal rendelkező átlagos kamasz.

B Kissé antiszociális tinédzser, akinek valószínűleg kicsit kevés az önbizalma, gyakran unatkozik, nem alakulnak ki nála barátságok, nem szórakozik stb... Szerintem ez nem egészséges.

A kettő között van arany középút, de én akkor is az A opciót támogatnám. Anyám is mindig elküldött otthonról ha lett volna lehetőségem, de én lusta voltam a haverokkal lógni és inkább gépeztem volna. Jól tette.

2015. nov. 25. 22:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem inkább az A, de kinek hogy. Tényleg nem jó a végletekben gondolni + a bulizás-számítógépezés nem zárja ki egymást.
2015. nov. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!