Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egész éjszaka cicizni akar a...

Egész éjszaka cicizni akar a babám?

Figyelt kérdés

Nagyon picike meg csak 6 napos. 2 napja indult be a tejem előtte ugye szinte megállás nélkül a mellemen volt.

Most napközben alszik jókat a kiságyban is akár. Éjszaka viszont nem akar leszállni a cicimrol. Elalszik, letennem és ordít azonnal. Csak akkor nyugszik meg ha vissza kapja.

Nem akartam neki cumit adni de lehet az lenne a megoldás?

Valakinek valami ötlet, hogy ezt miért csinálja? Le fog szokni róla?

2022. ápr. 12. 19:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12%

6-7 napos gyerektől mit vársz b+..?

Menjen egyedül a Tesco-ba? 🤦‍♀️🤦‍♀️

2022. ápr. 13. 02:48
 12/22 anonim ***** válasza:
25%
Látom sok itt a maradi anyuka.
2022. ápr. 13. 06:31
 13/22 A kérdező kommentje:
Igen kedves 11-es. Az lenne a minimum h elmegy egyedül a Tescoba bevasarolni. 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️
2022. ápr. 13. 08:20
 14/22 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 7 napos de éjjel sem lóg végig a cicin, szépen bekajal és visszaalszik 🤗 Lehet szerencsés vagyok🤗 Nálunk a hiszti targya a pelus csere és az öltöztetes😂
2022. ápr. 13. 11:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Amúgy ha ordit nem kapja meg a kívánt mennyiseget, attól hogy cicin van nem biztos hogy eszik is rendesen, van hogy csak komfort nyammog. Legalábbis nálunk ha megvan az adag, ugye most 7 naposan 70ml per etkezes, akkor nem is kér többet 🤗
2022. ápr. 13. 11:34
 16/22 anonim ***** válasza:
(1x kért többet, ki is hanyta)
2022. ápr. 13. 11:36
 17/22 anonim ***** válasza:
Fuuu el ne kezd méricskélni. Hülyeség. Nincs olyan h adag. 🤦🤦 Neked se mondja meg senki mennyit ehetsz. Azt viszont megpróbálhatod h cseréled a cicit 1 evés alkalmával is. De sztem sokkal valószínűbb hogy szimplán csak megnyugtatásra kell neki. Hogy érezze ott vagy
2022. ápr. 13. 12:25
 18/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem pl kötelező mérni mert 2 nap alatt fogyott 300 gr, olyan erotlen volt hogy felkelteni nem lehetett teljesen legyengult!! Szóval én mérem.
2022. ápr. 13. 14:34
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk meg kell enni a minimum adagot per etkezes!!!
2022. ápr. 13. 14:35
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem eszik csak cumizik rajta és alszik. Ha kiveszem a szájából addig sír amíg vissza nem kapja. Ma volt itt először a védőnő (Németországban élünk itt kicsit másképp van). Ma találkoztunk először.

Azt mondta adjak neki cumit ha nem akarom, hogy engem használjon annak...

Kicsit elkeseredtem de kipróbáltuk este. Kiesett a szájából állandóan vagy ki kopte nem is tudom de nagyon mérges is lett tőle. Nem adom neki inkább szerintem.. Amúgy sem akartam de most úgy elbizonytalanitott a védőnő.

2022. ápr. 13. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!