Egész éjszaka cicizni akar a babám?
Nagyon picike meg csak 6 napos. 2 napja indult be a tejem előtte ugye szinte megállás nélkül a mellemen volt.
Most napközben alszik jókat a kiságyban is akár. Éjszaka viszont nem akar leszállni a cicimrol. Elalszik, letennem és ordít azonnal. Csak akkor nyugszik meg ha vissza kapja.
Nem akartam neki cumit adni de lehet az lenne a megoldás?
Valakinek valami ötlet, hogy ezt miért csinálja? Le fog szokni róla?
Nálunk kb 3 hétig tartott ez, én hanyatt, ő meg ahogy sikerült neki, vagy én ültem az ágyban és egy párnát tettem a könyököm alá, így tudtam aludni picit.
Szerintem add meg neki amit kér, nem lesz ez így örökké.
Próbálj valami olyan pózt felvenni, hogy te is tudj így is aludni. Meg aludj napközben amikor ő is. Pár nap alatt olyan sokat fejlődik, csak ezt kell kihúzni, kitartást 😊
El tudnék aludni én így is, csak nem merek. Félek, hogy rafekszem vagy nem kapna valamiért levegőt.
Ha azt mondjátok ez "csak" pár hétig tart azt atveszelem valahogy. 😅 Köszönöm a jó tanácsokat.
9
Nem fogsz,az ösztön nem hagyja. Ha gondolkozol az együtt alváson,írhatsz privit, mert meghívlak egy jó csoportba facen. Nekem sokat segített és ott van sok hasznos info a biztonságos együtt alvásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!