Elfogadható hogy 5 hetesen éjszaka már csak 1x kel cicizni?
Figyelt kérdés
Este 9 körül cicikézik, majd 3-5 között ébred majd reggel 7-8 körül. Keltenem kellene, vagy ez már normálisnak számít. A tejem így nem csappan meg. Nem feszülnek a cicijeim éjszaka, ha nem ébred sűrűbben, de ígyis még 130 ml-t tud szopizni.2013. jan. 2. 18:31
1/6 Gyönyörűséges válasza:
Nekem átaludta a kislányom az éjszakát az első 4 hónapban. Én is így paráztam, mint te, hogy most ébresszem e vagy sem. Aztán mindig odajutottam, hogy alvó babát nem ébresztünk :) szerintem ne ébreszd fel, élvezd ki ezt az időszakot, mert majd megindul a mozgásfejlődés és a fogzás...na akkor lesz majd éjszakai ébredés bőven :) picikém most 7 hónapos, még mindig szopizik. A tejcsinél beáll a kereslet és kínálat, ha ébredni fog, és cicizik, akkor majd termelődni fog, nyugi és jó pihenést az éjszakákra :)
2/6 anonim válasza:
Már nem kell éjszaka szoptatni. Meg kell tanulni neki különbséget tenni a nappal és az éjszaka kötött.
Csak ma szokás éjjel-nappal szoptatni.
3/6 Gyönyörűséges válasza:
Utolsó, 5 HETES A BABA!!! Miben tegyen különbséget????
Úr Isten...
4/6 anonim válasza:
Igen,elfogadható.Szépen gyarapodik nem kell ébresztgetni,majd szépen be áll magától.
Én ötödik babám az első hetek óta átalussza :)
Sok jó szépet nektek!
5/6 anonim válasza:
Igaz Nekem tápszeres a babám, de a kisfiam születése óta csak egyszer kelt fel enni mindig.
Úgy tápláld ahogy igényli, én betartok egy alapvető íratlan szabályt alvó babát nem keltek fel, ha éhes úgyis jelezni fogja.
6/6 anonim válasza:
Kisfiam kezdettől fogva kapott tápit is az anyatej mellé (nem indult be rendesen a tejem), de csak 1x kelt éjjel, azt is csak 6 hetes koráig, onnantól teljesen átaludta az éjszakát. Szerintem normális és elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!