Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fél a baba a porszívó hangjátó...

Fél a baba a porszívó hangjától. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már használtuk orrszíváshoz is, de csak 3-4 alkalommal, hisz még csak 4 hónapos. Sőt már párszor porszívóztam is, mikor lent volt a játszószőnyegén és nem volt semmi gond.

Tegnap viszont bekapcsoltam és sikított,ordított, úgy megijedt, ilyet még nem is láttam tőle.

Jó persze az orrszívás nem kellemes emlék..de mit csináljak, ha legközelebb orrszivózni kéne?! :/

2022. ápr. 12. 15:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Semmit, bekapcsolod és orrot szívsz. Az orrszívás nem kívánságműsor. Szükséges rossz.
2022. ápr. 12. 15:52
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk imádta a porszívót. Most utálta meg 1,5 évesen.

Én úgy szoktam, hogy hagyom ismerkedni, játszani a porszívóval kikapcsolt állapotban.

Persze a te babád ehhez még kicsi.

2022. ápr. 12. 15:57
 3/13 anonim ***** válasza:
5%
Németországban büntetik a porszívózást, mert gyerek kínzásnak tekintik. Használj kézi orrszívót.
2022. ápr. 12. 16:11
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
En a porszívós orrszívóval szívom, de nem porszívóval, hanem a számmal.
2022. ápr. 12. 16:12
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Ja, használ kézi orrszívót, ami nem ér semmit sem. A fiamnak valamiért nem jött soha még porszívóval sem, most nézettük meg nemrég egy fül-orrgégésszel és gyönyörűen le van rakódva a váladék és rá fog menni a fülére, ha nem sikerül onnan minél előbb kitakarítani, fújni, szívni. Szóval elhiszem, hogy rossz a babának, de utólag inkább szívtam volna hatékonyabban, használtam volna feloldó dolgokat, mint éjjelente hallgassam azt, hogy köhög a váladéktól és nem alszikemiatt
2022. ápr. 12. 16:15
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
3! A németeknek már a maradék eszük is elment. Nem követendő példák többé.
2022. ápr. 12. 16:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem fáj az orrszi-porszi, max. fura érzés. Most komolyan kérdés, hogy lefogom 2 percre és kap levegőt, vagy hagyom, hogy "ne sérüljon a lelke" és ramenjen a fülére, arcuregere?
2022. ápr. 12. 16:41
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

Ha meglátja a kezemben, menekül. Konkrétan rá kell térdelnem a gyerekre ha ki akarom szívni az orrát. De inkább ordítson egy percig minthogy arcüreggyulladása legyen.

Van szájjal szívhatós is, kevésbé hatékony cserébe ugyanúgy sír tőle.

2022. ápr. 12. 16:42
 9/13 anonim ***** válasza:
39%
Létezik olyat, ami nem porszívós, de hatékony (Nosiboo). Viszont nem túl olcsó. De lehet, nekünk is olyant kell beszerezni, az elektromos nem olyan hatékony és attól is félnek. Kislányom alapból fél a porszívótól, avval esélytelen, max 3 ember kell hozzá és a szomszédok is biztos örülnének. De állítólag a szájjal szívós is hatékonyabb, mint az elektromos, lehet első körben avval kellene próbálkozni.
2022. ápr. 12. 16:51
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Bizonyos dolgokban te, mint szülő hozol döntést, döntéseket. Egyre többet hallok, olvasok ilyen dolgokról egyébként, hogy adott szülők meghátrálnak bizonyos dolgoktól, mert hát a gyereknek nem tetszik, nem akarja, sír. Nem lehet mindig minden dolog vidám, tele kacajjal. A kellemetlen dolgokon is túl kell esni, sajnos ez van. Ilyen az élet. Nem kell mindenből problémát csinálni. Csak meg kell csinálni és kész. Senkinek sem felüdülés, de mint írtam, ez van.
2022. ápr. 12. 17:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!