Fél a baba a porszívó hangjától. Mit tegyek?
Már használtuk orrszíváshoz is, de csak 3-4 alkalommal, hisz még csak 4 hónapos. Sőt már párszor porszívóztam is, mikor lent volt a játszószőnyegén és nem volt semmi gond.
Tegnap viszont bekapcsoltam és sikított,ordított, úgy megijedt, ilyet még nem is láttam tőle.
Jó persze az orrszívás nem kellemes emlék..de mit csináljak, ha legközelebb orrszivózni kéne?! :/
Amugy ez a nosiboo is hangos azert, az unokahugom ugyanugy orditott tole, szoval kb 40 ezret ez nekem nem er, meg jo, hogy lattam, mert mar majdnem en is megvettem.
Maradtunk szepen a porszivonal, egy ido utan egyebkent a gyerek megszokta es mar nem is sir kozben. Aki fel tole, nyugodtan probalja ki magan megfazas eseten, a kerdezonek is ezt ajanlom, mert akkor talan megnyugodna, hogy nem faj, nem kinzas.
Az én lányom is fél(t?) a porszívótól. Eleinte még vígan porszívózgattam mellette, amíg aludt, mondván, hadd szokja, még büszke is voltam magamra, hogy milyen jól csinálom, csak aztán nagyobb lett és már nem tetszett neki :D A sima porszívózást mindig akkor csináltam, amikor az apja is itt volt, és akkor vagy az én kezemből nézte, ahogy az apja porszívózik, vagy fordítva, de mindig kézből. Idővel amikor nagyobb lett, akkor meg elküldtem az apjával vagy a nagyanyjával játszóterezni, és legalább addig sem hallotta.
Az orrszívás meg vacak, ez tény, de az az alkalmi pár perc még mindig a kisebbik rossz. Én is konkrétan lefogom a gyereket közben, 21 hónapos, már megszokta a porszívó hangját, már nem zavarja ha takarítok, szóval nem a hanggal, hanem magával az orrszívás tényével van baja. Amit megértek. De ezen nem változtatna semmilyen mágikus csodaeszköz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!