Mit tegyek, hogy elviselje? Már eléggé kiborító.
Figyelt kérdés
7 hónapos kisfiam is elkapta ezt a taknyos nyavalyát,amit a családban és a környezetben mindannyian elkaptunk...És szegénykém VISÍT,ORDÍT,BÖMBÖL és annyira,de annyira rugdosódik és ficánkol,hogy ketten sem bírjuk lefogni.Már ott van a karján a kezem nyoma,annyira próbálkozunk,de egyszerűen így nem lehet...Annyira tekereg és rángatózik közben,hogy tegnapelőtt már vérzett is az orra,mert sikerült megsérteni...Értelmes kissrác,úgyhogy megmutattam neki,hogyan csinálom magamnak,meg másnak.Kacagott rajta.A porszívót annyira szereti,hogy amikor takarítok és őt leteszem a szőnyegre ide-oda szalad és próbálja elkapni a porszívó fejét.És ha közeledek felé a működő orrszívóval és szívogatom vele az arcát,pocakját akkor is kacag.De ha az orrát szívom,egyszerűen nem viseli el.Alapvetően nem érdekelne,hogy sír,mert az ő érdeke,hogy kiszívjam rendesen a váladékot,de nagyon-nagyon balesetveszélyes,amit művel...Tudtok valamit tanácsolni??2010. szept. 15. 09:25
11/13 anonim válasza:
Első vagyok.Mintha egy "Hogyan kínozd a gyereked" kurzus lenne itt.:DDDD A fiam ilyenkor közölni szokta velem nagy sértődötten:Te vagy a legrosszabb anya a világon!:DDD De sajnos ha muszáj,hát muszáj.Az egyik fiamnak az átlagnál szűkebb a hallójárata,úgyh nagyon könnyen begyullad a füle,kis nátha,már kezdjük is az orrszívást.Anyukám egyébként azt mondta,mit nem adott volna,ha lett volna ilyen orrszívós porszívó mikor kicsik voltunk,ő azzal a kézivel szerencsétlenkedett.
12/13 anonim válasza:
Nővérem úgy csinálta annak idején, hogy leült a földre, a pici fejét beszorította a combjai közé. Majd a pici két karjára rátette a két combját is és ezáltal le tudta fogni a két kezét. Így már simán ki tudta szívni az orrát.
13/13 anonim válasza:
Én is csak így tudom, ahogy az utolsó írta.
Üvölt így is, de ha muszáj, akkor muszáj.
Valóban nagyon jó a tengervizes orrspray, sokkal könnyebb utána leszívni, mint csak simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!