Néha annyira kiborító tud lenni ez a helyzet. Ti hogy élitek túl?
A kisfiam már 11 hónapos, szeretem őt mindennél jobban, de néha nagyon kiborító tud lenni. Apa sokat dolgozik, van, hogy napokig nincs itthon, nagyszülők sincsenek, még felkel éjjel szopni, sokszor rettenetesen fáradt vagyok. igyekszem a háztartást ellátni, de van, hogy én is alszom vele.
mégis néha annyira kiborulok, hogy bőgni tudnék. volt már olyan, hogy elaludt este, nekiálltam a lakásnak, és mire végeztem mindennel este 11-kor felkelt és fent voltunk hajnali kettőig, mert addig nem volt hajlandó aludni.... én már annyira kész volta, alig vártam, hogy lefekhessek és amikor láttam, hogy ebből még egy jó darabig nem lesz alvás egyszerűen csak bőgtem, mint egy hülye....
más is járt már így?
persze. pl. én. A multkoriban a nemsokára 2 éves lányom ugy döntött hogy nem alszik napközben. Egy hétig. Közben két napig hasmenésem volt azt se tudta hogy üljek a wc-n. + 18 hetes km. A szüleim pont nyaraltak ilyenkor persze nincsen segítség. Apa dolgozik. a gyerek meg reggel 7-este 9 ig mint a gép.
Na sejtheted a hetedik nap már én is sírtam sőt mérgemben összetörtem egy műanyag tartót.
Azóta rendeződött a helyzet nyugi Neked is fog:-)
Megertelek.
A lanyom meg csak 6 honapos mult, de sokszor van ez Velem is.A ferjem most pl masik varosban dolgozik, de ha ebben a varosban is van ahol elunk csak aludni jar haza szinte.A szabadnapjain orul, hogy el es pihenhet.Kulfoldon elunk es a fel vilag valaszt el a csaladunktol.
Ejszaka meg eszik, jone a foga, rosszat almodik.....kivagyok!!En alap esetben 12-1 korul fekszem es 7kor max 7.30kor meg kelel a lanyomhoz.Kozben eszik felsir es napkozben nincs idom lefekudni Vele.
En is bizom benne hogy javulni fog a helyzet, de sokszor ugy erzem, hogy kerek beutalot az elme osztalyra :S
Ha felkel ejjel enni mondjam neki, hogy fogd be a szad ne sirjal nem kapsz enni....vagy mi?
Akkor az enyem biztos rosszul nevelt gyerek, mert megehezik ejjel!!!
Ez mar ujszulott korban eltero, hogy melyik baba mennyit es mennyi idonkent eszik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!