Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Néha annyira kiborító tud...

Néha annyira kiborító tud lenni ez a helyzet. Ti hogy élitek túl?

Figyelt kérdés

A kisfiam már 11 hónapos, szeretem őt mindennél jobban, de néha nagyon kiborító tud lenni. Apa sokat dolgozik, van, hogy napokig nincs itthon, nagyszülők sincsenek, még felkel éjjel szopni, sokszor rettenetesen fáradt vagyok. igyekszem a háztartást ellátni, de van, hogy én is alszom vele.

mégis néha annyira kiborulok, hogy bőgni tudnék. volt már olyan, hogy elaludt este, nekiálltam a lakásnak, és mire végeztem mindennel este 11-kor felkelt és fent voltunk hajnali kettőig, mert addig nem volt hajlandó aludni.... én már annyira kész volta, alig vártam, hogy lefekhessek és amikor láttam, hogy ebből még egy jó darabig nem lesz alvás egyszerűen csak bőgtem, mint egy hülye....

más is járt már így?

2010. aug. 17. 21:46
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtat engem is, hogy nem csak én vagyok készen ennyire....

érdekes ez a cikk, amit idéztél, én igazság szerint egyet is értek vele, hogy nem kell erővel leszoktatni az éjjeli szopiról

az éjszakai szoptatással nekem is csak annyi a bajom, hogy nagyon fárasztó, ill. nem is az, hanem mikor utána nem jön ki a büfi, és szenvedünk, meg forgolódunk...

kitartást kívánok mindenkinek..., sok türelmet, és szép, nyüglődésmentes napokat :-)

2010. aug. 22. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!